<p>Tα Fish Sticks Kallimanis, δεν έχουν πρόσθετα ή συντηρητικά! Αποτελούν μία νόστιμη και εύκολη λύση για να απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι πιο συχνά θρεπτικό ψάρι. Προέρχονται από ολόκληρα φιλέτα βακαλάου και είναι βουτηγμένα σε τραγανό, 100% φυσικό πανάρισμαμε φρυγανιά και αλεύρι. Είναι ιδανικά για μαγείρεμα στο φούρνο αλλά και στο τηγάνι. Μαγειρεύονται απευθείας από την κατάψυξη.</p> <p>ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ</p> <p>Σε φριτέζα:2-3.5 λεπτά στους 180C.</p> <p>Στο τηγάνι: 5-6 λεπτά σε κάθε επιφάνεια, 10-12 λεπτά συνολικά σε μέτρια φωτιά.</p> <p> Στο φούρνο: Στο φούρνο: 15–17 λεπτά στους 250C.</p>