<p>Για τα παιδιά, τα ψάρια αντιπροσωπεύουν ιδανική τροφή διότι πολλά από τα πολύτιμα συστατικά τους είναι όλο και πιο αναγκαία για την ανάπτυξη. Συνήθως δεν είναι τόσο εύκολο να ενθουσιάσει κάποιος τα παιδιά για τα ψάρια. Φοβούνται τα ψαροκόκαλα και απορρίπτουν την φολιδωτή επιδερμίδα. Αυτή ήταν η αφετηρία που οδήγησε στη δεκαετία του 1950 στην εφεύρεση της κροκέτας ψαριού. Oι ψαροκροκέτες δεν μοιάζουν με ψάρια, δεν έχουν κόκαλα* και έχουν γεύση που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους! Για τις ψαροκροκέτες Captain Iglo, η Iglo χρησιμοποιεί τα καλύτερα μόνο φιλέτα μπακαλιάρου (100%). Το φρέσκο ψάρι ελέγχεται επί των αλιευτικών σκαφών, καθαρίζεται, κόβεται σε φιλέτα καθορισμένου μεγέθους (περίπου 7,5 κιλά) και καταψύχεται. Στην περαιτέρω επεξεργασία στο Bremerhaven της Γερμανίας, το μπλοκ τεμαχίζεται στις δημοφιλείς ορθογώνιες κροκέτες. Περίπου 400 ψαροκροκέτες μπορούν να προκύψουν από ένα μόνο κομμάτι φιλέτου. Στη συνέχεια, οι ψαροκροκέτες πανάρονται και προψήνονται. Σε αυτήν τη διαδικασία, τα ψάρια παραμένουν κατεψυγμένα στον πυρήνα και έτσι διασφαλίζεται η συνεχής ψυκτική αλυσίδα. Οι έτοιμες ψαροκροκέτες καταψύχονται στη συνέχεια στους -25 °C και συσκευάζονται στο γνωστό μπλε κουτί. Οι ψαροκροκέτες του Captain Iglo μπορούν είτε να τηγανιστούν, είτε να ψηθούν χωρίς λίπος στον φούρνο. Συνθήκες Διατήρησης: Σε κατάψυξη -12oC: 1 μήνας Σε κατάψυξη -18oC: βλ. ανάλωση πριν</p>