<p><span style="font-size:10.0pt"><span style="font-family:"Arial",sans-serif">Μπάρμπα Στάθης: Φασόλια γίγαντες.</span></span></p> <p>Στην κατσαρόλα: Ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε το περιεχόμενο της συσκευασίας για 5 λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, την ντομάτα, το νερό και ανακατεύετε απαλά. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό, κλείνετε το καπάκι και σιγοβράζετε για περίπου 40-45 λεπτά.</p> <p>Στη χύτρα ταχύτητας: Ακολουθείτε την εκτέλεση της συνταγής όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιώντας όμως 200 ml νερό. Σκεπάζετε τη χύτρα και αφού σηκωθεί η βαλβίδα της, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 15 περίπου λεπτά.</p> <p>Στον φούρνο: Ακολουθείτε την εκτέλεση της συνταγής όπως περιγράφεται για την κατσαρόλα σιγοβράζοντας για 15-20 λεπτά ή την εκτέλεση συνταγής όπως περιγράφεται για τη χύτρα σιγοβράζοντας αφού σηκωθεί η βαλβίδα της για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το περιεχόμενο της κατσαρόλας/χύτρας σε ένα ταψί. Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και το βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220°C στον αέρα, για 15 λεπτά. Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και αφήνετε να μαγειρευτεί ακόμη 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει.</p>