Υγρό πιάτων Ultra Λεμόνι Fairy (1.5lt)

e-Fresh.gr

Προσφορά 10% για Υγρό πιάτων Ultra Λεμόνι Fairy (1.5lt) από το e-Fresh.gr

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Κάθε σταγόνα υ Fairy Λεμόνι σας χαρίζει τν καθαριστική δύναμη ου διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων. Η συμπυκνωμένη φόρλα που περιέχει διεισδύει στα λίπη και προσφέρει εκθαμβωτική καθαριότα΄. Γι' αυτό και το Fairy Λεμόνι είναι το απόλυτο καθαριστικό ανάμεσα στα υγρά πιάτων. Το υγρό πιάτων Fairy Λεμόνι είναι τόσο συμπυκνωμένο, που δεν χρειάζεστε παρά μόνο μία σταγόνα και καθόλου προσπάθεια: χωρίς μούλιασμα, χωρίς λίπη, χωρίς κόπο. 

Δοσολογία: Ρίξτε σταγόνα ανάλογα με την ποσότητα και τον τύπο βρομιάς. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.     

Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Επιβλαβές για ς υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΙΑ: Ξεπλύντε προσεκτικά με νερό για αρκετή ώρα. Εάν φοράτε φακούς επαφής, αφαιρέστε τους. Συνεχίστε να ξεπλένετε με νερό. Αν ο ερεθισμός στα μάτια επιμένει, ζητήστε ιατρική συμβουλή. Πετάξτε το περιεχόμενο/το σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.  

Υγρό πιάτων Ultra Λεμόνι Fairy (1.5lt)
Υγρό πιάτων Ultra Λεμόνι Fairy (1.5lt)
5,62 € 6,25 €
Αρχική τιμή:
6,25 €
Τιμή προσφοράς:
5,62 €

Ετικέτες:

dealwithit.gr
Logo