Τροφή πλήρης με Κοτόπουλο και Πατάτα για κουτάβια μικρόσωμων φυλών PrimaDog (3k)

e-Fresh.gr

Προσφορά 35% για Τροφή πλήρης με Κοτόπουλο και Πατάτα για κουτάβια μικρόσωμων φυλών PrimaDog (3k) από το e-Fresh.gr

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Η ξηρή τροφή PrimaDog Chicken & Potato είναι τροφή υψηλής ποιότητας όλα τα κουτάβια και τις θηλάζους μητέρες. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενέργεια θα βοηθήσει το κουτάβι σας να εξελιχθεί σε ένα δυνατό, δραστήριο ενήλικο σκύλο και η σωστή ισορροπία ασβεστίου, φωσφόρου και αραίτητων βιταμινών θα υποστηρίξει τη φυσιολογική των οστών για το κουτάβι που μεγαλώνει. Το μικρό ς κροκέτας καθιστά το φαγητό εύκολο στην κατανάλωση και την πέψη. 

Η πλούσια σε ενέργεια τροφή για κουτάβια προάγει επίσης την παραγωγή μητρικού γάλακτος, καθιστώντας την ιδανική για που θηλάζουν. Η σίτιση μπορεί να ξεκινήσει ήδη από το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης προσθέτοντας τροφή για κουτάβια στην κανονική διατροφή της μητέρας. Προς το τέλος της εγκυμοσύνης, η τροφή για κουτάβια μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως την κανονική τροφή της μητέρας.< /> Οι μητέρες και τα κουτάβια ειάζονται κρεατική τροφή στο μπολ με το φαγητό τους, γι' αυτό το πρώτο και σημαντικότερο συστατικό στα προϊόντα PrimaDog είναι πάντα το κρέας. Η πηγή πρωτείνης στο φαγητό είναι το νόστιμο και εύπεπτο κοτόπουλο.&nbsp;Όλες οι τροφές&nbsp;μας περιέχουν σιτάρι προς όφελος του σκύλου σας. Η συνταγή υποστηρίζει επίσης τη γενική υγεία του πεπτικού συστήματος.
Οι τροφές PrimaDog περιλαμβάνουν όλο το φάσμα των υπερτροφών της βόρειας φύσης: μούρα, άνηθο, ιπποφαές και λίγκονμπερι. Το εκχύλισμα Yucca schidigera που προστίθεται στη συνταγή βοηθά στη μείωση της οσμής των κοπράνων και στη μείωση της φλεγμονής στο μυοσκελετικό . Το προϊόν δεν περιέχει τεχνητά χρώματα ή γεύσεις ή συστατικά GMO. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων PrimaDog είναι εγγυημένη από τον έλεγχο ποιότητας ISO 9001 και HACCP.

Τροφή πλήρης με Κοτόπουλο και Πατάτα για κουτάβια μικρόσωμων φυλών PrimaDog (3k)
Τροφή πλήρης με Κοτόπουλο και Πατάτα για κουτάβια μικρόσωμων φυλών PrimaDog (3k)
14,29 € 21,99 €
Αρχική τιμή:
21,99 €
Τιμή προσφοράς:
14,29 €

Ετικέτες:

dealwithit.gr
Logo