<p>Τα Spaghetti γεννήθηκαν στη Νάπολη, και οφείλουν την ονομασία τους στον Antonio Viviani το 1842, επειδή έμοιαζαν με μικρά κομμάτια σπάγκου. Αρχικά είχαν μήκος κάπου 50 εκατοστά, με τον καιρό όμως, άρχισαν να κόβονται, μέχρι που έφτασαν στο σημερινό τους μήκος των 25 εκατοστών. Σήμερα τα Σπαγγέτι N°5 της Barilla είναι παντού συνώνυμα με το ιταλικό στυλ: κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην κομψή και ευέλικτη μορφή τους, ούτε και στη συναρπαστική διαδικασία να τα τυλίγει γύρω από το πιρούνι. Ακόμα και με μία πολύ απλή σάλτσα, τα Spaghetti Ολικής Αλέσεως της Barilla φέρνουν χαρά στο τραπέζι. Τέλεια με τις καθημερινές, ελαφριές σάλτσες, ξέρουν να αναδεικνύουν αριστοτεχνικά τις πιο περίτεχνες σάλτσες, όπως εκείνες με ψάρι: Η Barilla σας προτείνει τα, Spaghetti Ολικής Αλέσεως με φρέσκια ντομάτα, μύδια, αχιβάδες και μία χούφτα μαϊντανό. Χάρη στην παραδοσιακή διάμετρό τους, η οποία θεωρείται μεσαία στον κόσμο των μακριών ζυμαρικών, τα Spaghetti Ολικής Αλέσεως είναι εξαιρετικά ευέλικτα και επιτρέπουν άπειρους συνδυασμούς: από τις πιο παραδοσιακές συνταγές ως τις πιο ασυνήθιστες, ένα πιάτο Spaghetti Ολικής Αλέσεως είναι πάντα τέλειο για κάθε περίσταση.</p>