Σκοροκτόνο Gel με Άρωμα Λεβάντα Raid (3×6τεμ) τα 3τεμ -35%

e-Fresh.gr

Προσφορά 35% για Σκοροκτόνο Gel με Άρωμα Λεβάντα Raid (3x6τεμ) τα 3τεμ -35% από το e-Fresh.gr

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Το Raid® Gel ροστατεύει τα μάλλινα, κασμίρ, μοκέτες και χαλιά από το σκόρο για 3 μήνες και τα αιθέρια έλαια λεβάντας που περιέχει αρωματίζουν ευχάριστα τις νλάπες και τα συρτάρια στο σπίτι σας.

Τρόπος εφαρμογής: Αφαιρέστε το φύλλο αλουμινίου τελείως από τν πίσω όψη του τεμαχίου. Τοποθετήστε το στην ντουλάπα σας κρεμώντας το από το ειδικό άγκιστρο, ή στο συρτάρι σας ή σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Αποφύγετε την άση επαφή της διαπερατής μεμβράνης με ρούχα, υφάσματα και πλαστικά υλικά. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τεμάχια σε ντουλάπες διαστάσεων 0,5κ.μ.. Η δραστική ουσία και τo άρωμα με αιθέριο έλαιο λεβάντας, διαχέονται σταδιακά στο χώρο μέσω της ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Αντικαταστήστε το στο τέλος της σαιζόν ή όταν το gel στεγνώσει και το άρωμα εξασθενήσει. Κρατήστε τις ντουλάπες και τα συρτάρια κλειστά για ιστη αποτελεσματικότητα. Σκοτώνει σκόρους σε 14 ημέρες.

RAID® GEL
Προσοχή.

Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. από παιδιά. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό.
Πρώτες Βοήθειες: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. 

Περιέχει γερανιόλη, δωδεκανάλη, πιν-2(10)-ένιο, (R)-p-μενθα-1,8-διένιο, 2,4-διμεθυλοκυκλοεξ-3-ενο-1-καρβαλδεΰδη, πιν-2(3)-ένιο, κουμαρίνη, οξικό οκτ-1-εν-3-ύλιο. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
 
Χρησιμοποιείτε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Να χρησιμοποείται μόνο σε περιοχές μη προσβάσιμες από παιδιά και ζώα. 
Αντίδοτο: Δεν υπάρχει. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία. 
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777
S.C. Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000.

Σκοροκτόνο Gel με Άρωμα Λεβάντα Raid (3×6τεμ) τα 3τεμ -35%
Σκοροκτόνο Gel με Άρωμα Λεβάντα Raid (3×6τεμ) τα 3τεμ -35%
11,07 € 17,04 €
Αρχική τιμή:
17,04 €
Τιμή προσφοράς:
11,07 €

dealwithit.gr
Logo