Το φύλλο για τα πράσινα Λαζάνια με αυγά είναι τραχύ και πορώδες, για να δέχεται και να αναδεικνύει όλες τις σάλτσες, από τις πιο μεστές και δεμένες ως τις πιο ελαφριές. Η γεύση του σπανακιού καθιστά επίσης αυτή τη μορφή κατάλληλη ακόμη και για τις πιο νόστιμες συνταγές, όπως εκείνες που πρωταγωνιστεί το κόκκινο ραντίτσιο, σε μία πολύ απλή αλλά εκλεπτυσμένη συνταγή, ιδανική για κάθε περίσταση. Σύμφωνα με την παράδοση, τα ζυμαρικά Πράσινα Λαζάνια αναδεικνύονται με το ραγού με σάλτσα μπολονέζ, την οποία μπορείτε να βρείτε και στη σειρά με έτοιμες σάλτσες της Barilla.