<p> Από το 1894, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου παράγεται στο Πλωμάρι της Λέσβου ενώ η αποσταγματοποιία παραμένει 100% Ελληνική. Η παραδοσιακή μέθοδος παραγωγής, από 100% απόσταξη σε μικρούς, χειροποίητους χάλκινους άμβυκες και ο εξαιρετικής ποιότητας γλυκάνισος από το Λισβόρι, δίνουν ένα ποιοτικά ανώτερο προϊόν με ονομασία προέλευσης. Με την ίδια συνταγή για πάνω από 120 χρόνια: αυτή που δημιούργησε ο Ισίδωρος Αρβανίτης.</p> <p><iframe frameborder="0" height="350" src="https://www.youtube.com/embed/kHmguTuMNNE" width="425"></iframe></p>