ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΣΔ 1934

Ianos
3,90 € 7,86 € ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ IANOS

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά από Ιανό για το βιβλίο ΣΗΜΕΙΩΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΣΔ 1934. Εξασφαλίστε έκπτωσ -50%, από αρχική τιμή ,86 € μόνο στα 3,90 €!

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΛΗ για αγορές άνω των 30€

Τα σημειωματάρια ανήκουν σε κάποιο λογοτεχνικό είδος; Μέσα από τις σημειώσεις μπορεί ν' ανακαλύψει κανείς ξανά τον Φλομπέρ, τον Προυστ, τον Τζέιμς. Η εντύπωση της στιγμής, η εκκολαπτόμενη ιδέα, μια εικόνα που σβήνει, ένας λόγος που συνέλαβε η ακοή για να μεταμορφώσει στη συνέχεια η γραφή, πρόσω ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, ένα έργο που θα μπορούσε να υπάρξει, το σημειωματάριο εί για το μυθιστόρημα ό,τι το σκίτσο για τον ζωγραφικό πίνακα ή, ενίοτε, ό,τι το ασυνείδητο για το συνειδητό, ένας κόσμος που ζητά να γεννηθεί. Συχνά ησιμοποιήθηκε από τους ταξιδιώτες, που αντικατέστησαν μ' αυτό τη φωτογραφία, σαν μια σειρά λεκτικών ενσταντανέ. Η επιθυμία για τη σύλληψη του ασύλληπτου σ' έναν κόσμο που διαρκώς κινείται είναι έντονη.

Ο Μαλρό καταγράφει στο σημειωματάριό του αυτά που βλέπει και αφηρημένες σκέψεις, όχι τα συναισθήματά του και τις πράξεις του. Τίποτα ενδόμυχο ή ναρκισσιστικό υπάρχει σ' αυτό εκπληκτικό ντοκουμέντο για μια επίσης εκπληκτική εποχή…

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΣΔ 1934
ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΣΔ 1934
3,90 € 7,86 €
Αρχική τιμή:
7,86 €
Τιμή προσφοράς:
3,90 €

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo