Σετ Σεντόνια Φωσφοριζέ Βαμβακερά Υπέρδιπλα 240×260εκ. Fleck Tan Palamaiki

24home.gr

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά αό Σετ Σεντόνια Φωσφοριζέ Βαμβακερά Υπέρδιπλα 240×260εκ. Fleck από το 24home.gr στα !

Περιγραφή Σετ σεντόνια , με σχέδιο πο φωσφορίζει στο σκοτάδι, 100% βαμβακερά, 144 κλωστών, ς σειράς Fleck Collection από τν Palamaiki. Το σετ αποτελείται από 2 σεντόνια 240×260εκ. και 2 μαξιλαροθήκες 50×70εκ. Μοντέρνα σχέδια σε μοναδικά χρώματα έρχονται να ανανεώσουν το υπνοδωμάτιο σας. Βαμβακερά υφάσματα με την εγγύηση Palamaiki και design που θα σας ενθουσιάσει.

Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 40 ευρώ , η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τα είδη εγγελματικού εξοπλισμού.

 

Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι 3 ευρώ  ανεξαρτή βάρους ή 2€ με τη χρήση θυρίδας της BOXNOW για αγορά από 40 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού . 

 

Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα εντός Αττικής, Θεσσαλονίκη κέντρο και Κόρινθο είναι € ή 25€ ανάλογα με τον όγκο και το βάρος. Τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού  εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). 

 

Για ΌΛΕΣ τις υπόλοιπες περιοχές τα μεταφορικά για έπιπλα, ογκώδη αντικείμενα και για τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης στην Αθήνα και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο πελάτης το κόστος και την ευθύνη με το πρακτορείο.

Σετ Σεντόνια Φωσφοριζέ Βαμβακερά Υπέρδιπλα 240×260εκ. Fleck Tan Palamaiki
Σετ Σεντόνια Φωσφοριζέ Βαμβακερά Υπέρδιπλα 240×260εκ. Fleck Tan Palamaiki
29.75€
Τιμή προσφοράς:
29.75€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo