Σετ πετσέτες 3τμχ Βαμβακερές Bella Grey 24home

24home.gr

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά από Σετ πετσέτες 3τμχ Βαμβακερές Bella 24home από το στα !

Περιγραφή Σετ πετσέτες 3τμχ, πεννιέ 100% βαμβακερές, 500gr/m2 σε γκρι ώμα από το 24home.gr. Το σετ περιλαμβάνει: 1 πετσέτα μπάνιου 70×140εκ., 1 πετσέτα 50×90εκ., 1 πετσέτα χεριών 30×50εκ.   Προσθέστε χρώμα στο μπάνιο σας απολαύστε τν απόλυτη αίσθηση απαλότητας βαμβακερές πετσέτες πεννιέ από το 24home.gr που θα σας εντυπωσιάσουν! Επιλέξτε το χρώμα που ανταποκρίνεται ν δική σας αισθητική και χαρείτε την πολυτέλεια καθημερινά, σε προσιτή τιμή.

Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 40 ευρώ , η είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι 3 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους ή 2€ με τη χρήση θυρίδας της BOXNOW για αγορά από 40 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού . 

 

Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα εντός Αττικής, κέντρο και Κόρινθο είναι 12€ ή 25€ ανάλογα με τον όγκο και το βάρος. Τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού  εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). 

 

Για ΌΛΕΣ τις υπόλοιπες περιοχές τα μεταφορικά για έπιπλα, ογκώδη αντικείμενα και για τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης στην Αθήνα και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο πελάτης το κόστος και την ευθύνη με το πρακτορείο.

Σετ πετσέτες 3τμχ Βαμβακερές Bella Grey 24home
Σετ πετσέτες 3τμχ Βαμβακερές Bella Grey 24home
17.99€
Τιμή προσφοράς:
17.99€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo