Πάπλωμα Microfiber Υπέρδιπλο 220×240εκ. Happy 9571 Das Home

24home.gr

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά από Πάπλωμα Υπέρδιπλο 220×240εκ. Happy 9571 Das από το στα !

Περιγραφή Πάπλωμα μονόχρωμο της σειράς Happy. Είναι από ύφασμα 100% microfibre, ιδιαίτερα απαλό στην αφή και ανθεκτικό στη χρήση. Διατίθεται σε διάσταση 220×240εκ. Das home…makes your house a home! Γεωμετρικά σχήματα, διακριτικά λουλούδια και παλ , κυριαρχούν φέτος τον χειμώνα στην σειρά Happy της Das Home. Επιλέξτε λευκά είδη που θα αναδείξουν την δική σας και be happy καθημερινά!

Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 40 ευρώ , η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός από τα εσωτερικού και χώρου καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι 3 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους ή 2€ με τη χρήση θυρίδας της BOXNOW για αγορά από 40 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού . 

 

Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα εντός Αττικής, κέντρο και Κόρινθο είναι € ή 25€ ανάλογα με τον όγκο και το βάρος. Τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού  εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). 

 

Για ΌΛΕΣ τις υπόλοιπες περιοχές τα μεταφορικά για έπιπλα, ογκώδη αντικείμενα και για τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης στην Αθήνα και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο πελάτης το κόστος και την ευθύνη με το πρακτορείο.

Πάπλωμα Microfiber Υπέρδιπλο 220×240εκ. Happy 9571 Das Home
Πάπλωμα Microfiber Υπέρδιπλο 220×240εκ. Happy 9571 Das Home
35.94€
Τιμή προσφοράς:
35.94€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo