Ξενώνας Ροδάμι Καλέντζι, Τζουμέρκα, Ιωάννινα

Xenodoxeio

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale
Ξενώνας Ροδάμι Καλέντζι, Τζουμέρκα, Ιωάννινα

Προσφορά από το Xenodoxeio για διαμονή στο Ξενώνας Ροδάμι Καλέντζι, , Ιωάννινα στα € 90/ διανυκτέρευση!

Διαμονή στον Ξενώνα Ροδάμι στα χωριό Καλέντζι στα Τζουμέρκα Ιωαννίνων, πλήρως εξοπλισμένα διαρίσματα με τζάκι, σε ένα κτήμα με ανθισμένους κήπους και πλακόστρωτες αυλές!

Διαμονή στον Ξενώνα Ροδάμι στα χωριό Καλέντζι στα Τζουμέρκα Ιωαννίνων, σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα με τζάκι, σε ένα κτήμα με ανθισμένους κήπους και πλακόστρωτες αυλές!

Ξενοδοχείο Ξενώνας Ροδάμι Δωρεάν Wi-Fi Παιδότοπος Ορεινός Προορισμός Δυνατότητα Μαγειρέματος * * Η δυνατότητα μαγειρέματος ενδέχεται να μην ισχύει για όλους τους τύπους δωματίων.Τύποι Δωματίων: Superior Apartment | Superior Apartment | Blue Superior Apartment | Brown Παροχές Ξενοδοχείου: Corner Mini Market Εξωτερική παιδική χαρά Χώρις στάθμευσης Δορυφορική Wi-Fi Χτισμένο το 1833, ο Ξενώνας Ροδάμι είναι ένα παραδοσιακό, πέτρινο κατάλυμα που βρίσκεται στο χωριό Καλέντζι Ιωαννίνων. Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον κατάλυμα περιβάλλεται από κήπο 1 στρέμματος με δέντρα και λουλούδια και προσφέρει 4 αυλές, μονάδες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Όλα τα κλιματιζόμενα διαμερίσματα στον Ξενώνα Ροδάμι είναι μοναδικά διακοσμημένα και διαθέτουν τζάκι. Ανοίγουν σε επιπλωμένο μπαλκόνι ή αίθριο με θέα στον κήπο και το βουνό και προσφέρουν σαλόνι με δορυφορική τηλεόραση και DVD . Περιλαμβάνουν επίσης καλά εξοπλισμένη κουζίνα και . Οι επισκέπτες στο Ροδάμι μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με πρωινό που σερβίρεται στην τραπεζαρία και αποτελείται από τοπικά προϊόντα. Το κατάλυμα διαθέτει σκιερή βεράντα με εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε τος ταβέρνες. Οι εγκαταστάσεις προσφέρουν επίσης βιβλιοθήκη και παιδική χαρά. Το κατάλυμα παρέχει υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων. Τα Ιωάννινα απέχουν 30χλμ., ενώ το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων είναι 40χλμ. μακριά. Οι πηγές της Κλίφκης είναι προσβάσιμες σε 60 λεπτά με τα πόδια. Διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Ξενώνας Ροδάμι Καλέντζι, Τζουμέρκα, Ιωάννινα
Ξενώνας Ροδάμι Καλέντζι, Τζουμέρκα, Ιωάννινα
€ 90
Τιμή προσφοράς:
€ 90

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo