Κουρτίνα Με Τρούκς Polycotton 140×280εκ. Curtain Line 2059 Das Home

24home.gr

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά από Κουρτίνα Με Τρούκς Polycotton 140×280εκ. Curtain Line 2059 Das Home από το 24home. στα !

Περιγραφή Κουρτίνα με μοντέρνα τρούκς, εμπριμέ σε ύφασμα υψλής ς, 60% βαμβάκι και 40% pol. Συνδυάζεται με πολλά στυλ και προτείνεται για όλους τους χώρους του σπιτιού. Η της εί 140×260εκ. Προτείνεται πριν την αλλαγή του μήκους, η να πλένεται. Δώστε ώμα και στυλ σπίτι σας με μοναδικά σχέδια κουρτινών από την Das Home της σειράς Curtain Line. Αναδείξτε τον χώρο σας και κάντε τον πιο φωτεινό. Κατάλληλες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 40 ευρώ , η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και χώρου καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι 3 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους ή 2€ με τη χρήση θυρίδας της BOXNOW για αγορά από 40 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού . 

 

Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα εντός Αττικής, Θεσσαλονίκη κέντρο και Κόρινθο είναι 12€ ή 25€ ανάλογα με τον όγκο και το βάρος. Τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού  εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). 

 

Για ΌΛΕΣ τις υπόλοιπες περιοχές τα μεταφορικά για έπιπλα, ογκώδη αντικείμενα και για τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης ν Αθήνα και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο πελάτης το κόστος και την ευθύνη με το πρακτορείο.

Κουρτίνα Με Τρούκς Polycotton 140×280εκ. Curtain Line 2059 Das Home
Κουρτίνα Με Τρούκς Polycotton 140×280εκ. Curtain Line 2059 Das Home
17.97€
Τιμή προσφοράς:
17.97€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo