Κουρτίνα Με Κρίκους Βαμβακερή 140×260εκ. Curtain Line 2139 Das Kids

24home.gr

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά από Κουρτίνα Με Κρίκους Βαμβακερή 140×260εκ. Curtain Line 2139 Das Kids από 24home. στα !

Περιγραφή Κουρτίνα ανάρτησης, σε ύφασμα 100% βαμβάκι , μέτριας ς με παιδικές παραστάσεις. Ιδανική παιδικό . Η διάσταση της είναι 140×260εκ. Προτείνεται πριν την αλλαγή του μήκους, η να πλένεται. Παιδικά λευκά είδη που γεμίζουν χρώμα το παιδικό δωμάτιο και προσφέρουν έναν αναζωογονητικό ύπνο στο αστεράκι σας.  Χαρούμενοι χρωματισμοί και παιχνιδιάρικα σχέδια κυριαρχούν ενώ η άριστη ποιότητα είναι πάντα παρούσα με την απαλότητα και την ανθεκτικότητα των υφασμάτων.

Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 40 ευρώ , η είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και χώρου καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι 3 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους ή 2€ με τη χρήση θυρίδας της BOXNOW για αγορά από 40 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού . 

 

Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα εντός Αττικής, Θεσσαλονίκη κέντρο και Κόρινθο είναι 12€ ή 25€ ανάλογα με όγκο και το βάρος. Τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού  εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). 

 

Για ΌΛΕΣ τις υπόλοιπες περιοχές τα μεταφορικά για έπιπλα, ογκώδη αντικείμενα και για τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης στην Αθήνα και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο πελάτης το κόστος και την ευθύνη με το πρακτορείο.

Κουρτίνα Με Κρίκους Βαμβακερή 140×260εκ. Curtain Line 2139 Das Kids
Κουρτίνα Με Κρίκους Βαμβακερή 140×260εκ. Curtain Line 2139 Das Kids
12.45€
Τιμή προσφοράς:
12.45€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo