Κολιέ Μακρύ Φο Μπιζού Πέρλα & Μακρόστενο Κρίκο Αλυσίδα Χρυσό 82εκ. 24-2830

24home.gr

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά από Κολιέ Μακρύ Φο Μπιζού Πέρλα & Μακρόστενο Κρίκο Αλυσίδα Χρυσό 82εκ. 24-2830 από το 24home.gr στα !

Περιγραφή Κολιέ μακρύ φο μπιζού μακρόστενο κρίκο αλυσίδα υσό χρώμα – Διαστάσεις: 82εκ. Μοντέρνα κοσμήματα και αξεσουάρ που περιγράφουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο το κομψό σας στυλ και αναδεικνύει τν προσωπικότητα σας.

Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 40 ευρώ , η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι 3 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους ή € με τη χρήση θυρίδας της BOXNOW για αγορά από 40 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού . 

 

Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα εντός Αττικής, κέντρο και Κόρινθο είναι 12€ ή 25€ ανάλογα με τον όγκο και το βάρος. Τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού  εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). 

 

Για ΌΛΕΣ τις υπόλοιπες περιοχές τα μεταφορικά για έπιπλα, ογκώδη αντικείμενα και για τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης στην και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο πελάτης το κόστος και την ευθύνη με το πρακτορείο.

Κολιέ Μακρύ Φο Μπιζού Πέρλα & Μακρόστενο Κρίκο Αλυσίδα Χρυσό 82εκ. 24-2830
Κολιέ Μακρύ Φο Μπιζού Πέρλα & Μακρόστενο Κρίκο Αλυσίδα Χρυσό 82εκ. 24-2830
7.90€
Τιμή προσφοράς:
7.90€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo