Κολιέ Μακρύ Φο Μπιζού Με Χάντρες & Φούντα Μπλε 77εκ. 24-2819

24home.gr

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά αό Φο Μπιζού Με Χάντρες & Φούντα Μπλε 77εκ. 24-2819 από το 24home.gr στα !

Περιγραφή Κολιέ μακρύ φο μπιζού αλσίδα, χάντρες, μοτίφ από ρητίνη και φούντα μπλε χρώμα – Διαστάσεις: 77εκ. Μοντέρνα κοσμήματα και αξεσουάρ που περιγράφουν με πιο γλαφυρό τρόπο το κομψό σας στυλ και αναδεικνύει την προσωπικότητα σας.

Στην περίπτωση, κατά την οποία το κός της αγοράς υπερβαίνει τα 40 ευρώ , η αποστολή είναι δωρεάν  όλη την Ελλάδα εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι 3 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους ή 2€ με τη χρήση θυρίδας της BOXNOW για αγορά από 40 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα καθώς και τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού . 

 

Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ή ογκώδη αντικείμενα εντός Αττικής, κέντρο και Κόρινθο είναι 12€ ή 25€ ανάλογα με τον όγκο και το βάρος. Τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού  εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). 

 

Για ΌΛΕΣ τις υπόλοιπες περιοχές τα μεταφορικά για έπιπλα, ογκώδη αντικείμενα και για τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης στην Αθήνα και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο πελάτης το κόστος και την ευθύνη με το πρακτορείο.

Κολιέ Μακρύ Φο Μπιζού Με Χάντρες & Φούντα Μπλε 77εκ. 24-2819
Κολιέ Μακρύ Φο Μπιζού Με Χάντρες & Φούντα Μπλε 77εκ. 24-2819
9.10€
Τιμή προσφοράς:
9.10€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo