Καφές espresso Covim Granbar κόκκοι – 1Kg

Get Coffee

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale
Καφές espresso Covim Granbar κόκκοι – 1Kg

Προσφορά ς espresso Granbar κόκκοι – 1Kg από το  Get Coffee από 17,00€ μόνο στα 14,50€!

Καφές espresso κόκκοι – 1Kg

Ο Καφές espresso Covim Granbar κόκκοι εί ένα ανώτερης ποιότητας χαρμάνι. Αποτελείται από % Arabica και . Ο συγκεκριμένος καφές είναι πολύ δυνατός στην ένταση και στη γεύση λόγω της υψηλής περιεκτικότητας ποικιλίες Robusta που περιέχει. Ένα πλούσιο σε ένταση γεύσης χαρμάνι που δε θα πρέπει να ραλείψετε να απολαύσετε από τη γνωστή Ιταλική εταιρία Covim. Ο Covim Granbar είναι κατάλληλος για χρήση σε αυτόματες, ημιεπαγγελματικές και επαγγελματικές μηχανές καφέ εσπρέσσο. Χρησιμοποιείται από καφετέριες, καταστήματα καφέ που διαθέτουν μηχανές για σπυρί, με πολύ καλό αποτέλεσμα για εσπρέσο, εσπρέσο λάτε, καπουτσίνο. Ένας από τους πιο φημισμένους καφέδες σε σπυρί για την αυτόματη πώληση και μηχανές που διαθέτουν μύλο άλεσης και πρέσα. Τα σακουλάκια καφέ περιέχουν κόκκους καφέ – σπυρί. Διατίθεται σε ειδική συσκευασία του 1Kg με βαλβίδα με βαλβίδα εκτόνωσης CO2.

Για περισσότερα εκπληκτικά χαρμάνια δείτε στην κατηγορία Κόκκοι Καφέ

Η Covim είναι μία από τις πιο γνωστές εμπορικές εταιρείες καφέ. αστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες και έχει αποκτήσει την εμπειρία με τη συνεχόμενη παρουσία της στις διεθνείς αγορές. Οι σειρές προϊόντων για μαγαζιά καφέ, επεκτάθηκε σε προϊόντα για γραφεία, εταιρείες και τελευταία σε προϊόντα για οικογένειες στο σπίτι. Η έδρα της βρίσκεται στη Γένοβα της Ιταλίας ενώ στο εργοστάσιό της έχει τον πλήρη έλεγχο στο καβούρδισμα και τη συσκευασία των ποιοτικότερων κόκκων καφέ. Χρησιμοποιεί τα πιο καινοτόμα τεχνολογικά συστήματα και δίνει μεγάλη προσοχή σε κάθε φάση παραγωγής. Όλα ξεκινάνε από την προσεκτική επιλογή του καφέ στις καλύτερες φυτείες του κόσμου. Με πολλά πιστοποιητικά ποιότητας οι καφέδες της Covim στοχεύουν στην απόλυτη ικανοποίηση του απαιτητικού καταναλωτή και λάτρη του καφέ.

 Δωρεάν μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα για αγορές από 69€ και άνω και μέχρι 21Kg για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 

Καφές espresso Covim Granbar κόκκοι – 1Kg
Καφές espresso Covim Granbar κόκκοι – 1Kg
14,50€ 17,00€
Αρχική τιμή:
17,00€
Τιμή προσφοράς:
14,50€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo