Crazy Sundays | ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ WIFI BOSCH SMV6ZCX06E 14ΣΕΡΒ

e-shop.gr
779.00 € 989.00 € ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ E-SHOP.GR
Crazy Sundays

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0

pliros entoixizomeno plyntirio piaton wifi bosch smv6zcx06e 14serb extra photo 1pliros entoixizomeno plyntirio piaton wifi bosch smv6zcx06e 14serb extra photo 2pliros entoixizomeno plyntirio piaton wifi bosch smv6zcx06e 14serb extra photo 3pliros entoixizomeno plyntirio piaton wifi bosch smv6zcx06e 14serb extra photo 4

Προσφορά από το -shop.gr! Crazy Sundays | ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ WIFI SMV6ZCX06E 14ΣΕΡΒ από αρχική τιμή 989.00 € στα 779.00 € μόνο!

Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων με 14 σερβίτσια και συνδεσιμότητα Wi-Fi.
Τα πλυντήρια πιάτων PerfectDry εξασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα στο στέγνωμα χρησιμοποιώντας το ζεόλιθο, ένα φυσικό ορυκτό. Ο ζεόλιθος χρησιμοποιεί τη θερμότητα από το στάδιο καθαρισμού και την απελευθερώνει ως θερμό, ξηρό αέρα κατά τη διάρκεια του στεγνώματος. Χάρη στη λειτουργία PerfectDry, τα πιάτα είναι έτοιμα να μπουν στο ντουλάπι μετά το πλύσιμο, και με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.
-Τώρα είναι ακόμη πιο εύκολο να τοποθετήσετε τα λερωμένα σκεύη στο πλυντήριο πιάτων. Τα καλάθια Max Flex Pro, σάς δίνουν τη δυνατότητα να τοποθετήσετε εύκολα κάθε είδους πιάτα στο πλυντήριο, ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύουν. Το βελτιωμένο σύστημα ολίσθησης κάνει ακόμη πιο εύκολη και απλή τη διαδικασία, όταν τοποθετείτε και αφαιρείτε σκεύη από το πλυντήριο πιάτων.
-Μερικές φορές το πλυντήριο πιάτων σας δε διαθέτει αρκετή ευελιξία για να βάλετε όσα θέλετε. Το τηλεσκοπικό συρτάρι VarioDrawer προσφέρει ένα τρίτο επίπεδο φόρτωσης στα πλυντήρια πιάτων τεχνολογίας ActiveWater για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο άνετα. Είναι το ιδανικό μέρος για να τοποθετείτε μαχαιροπίρουνα και μικρότερα κουζινικά σκεύη, για παράδειγμα κουτάλες, χτυπητήρια ή ακόμα και κούπες εσπρέσο. Έτσι έχετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν γεμίζετε το πλυντήριο πιάτων απελευθερώνοντας περισσότερο χώρο στο κάτω καλάθι. Η θήκη για μαχαιροπίρουνα στο κάτω καλάθι μπορεί να αντικατασταθεί από το VarioDrawer, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για ένα επιπλέον σερβίτσιο. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη χωρητικότητα και ευελιξία στο γέμισμα του πλυντηρίου σας.
-Χάρη στο τριπλό σύστημα Rackmatic, το ύψος του πάνω καλαθιού μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα έως και κατά 5 . Και αυτό μπορείτε να το κάνετε ακόμα κι όταν είναι εντελώς γεμάτο. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερες επιλογές ρύθμισης και, κατά συνέπεια, μέγιστη ευελιξία.
-Αν η ηρεμία στην κουζίνα είναι σημαντική για εσάς, το πλυντήριο πιάτων Silence Pro 40 dB είναι η λύση που χρειάζεστε. Έχει εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία, για να παραμείνει η κουζίνα σας ένας ήσυχος και ήρεμος χώρος.
-Το αθόρυβο πρόγραμμα είναι ο πιο ήσυχος τρόπος λειτουργίας του πλυντηρίου πιάτων σας. Ενεργοποιώντας το, μειώνετε αυτόματα τη στάθμη θορύβου του πλυντηρίου πιάτων στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα Eco στους 50 °C, με μειωμένη πίεση ψεκασμού και με παρατεταμένη διάρκεια καθαρισμού.

Χαρακτηριστικά

  • Τύπος Εγκατάστασης: Εντοιχιζόμενο.
  • Μέγιστος αριθμός σερβίτσιων: 14.
  • Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης: B.
  • Κατανάλωση ενέργειας στο πρόγραμμα eco: 65 kWh.
  • Κατανάλωση νερού σε λίτρα ανά κύκλο πλύσης: 9.0 L.
  • Επίπεδο Θορύβου: 40 dB().
  • Κατηγορία θορύβου: B.
  • Διάρκεια προγράμματος: 3:35 h.
  • Λίστα προγραμμάτων:
  • Ειδικές λειτουργίες: remoteStart – απομακρυσμένη εκκίνηση, Dry – επιπρόσθετο στέγνωμα, IntensiveZone – ζώνη εντατικής πλύσης, SpeedPerfect Plus – μείωση χρόνου πλύσης ανά πάσα στιγμή.
  • Έλεγχος: Αφής.
  • Συνδεσιμότητα: Connec, απομακρυσμένη πρόσβαση και χειρισμός μέσω Wi-Fi.
  • Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 59.8 x 55 x 81.5 cm.
  • Χρώμα: ‘σπρο.
  • Εγγύηση: χρόνια.

    Επισήμανση! Η φωτογραφία της πρόσοψης της συσκευής είναι ενδεικτική. Λόγω της φύσης της συσκευής που είναι κατασκευασμένη για εντοιχισμό, το προϊόν παραδίδεται στον τελικό καταναλωτή χωρίς μπροστινή επένδυση στην πόρτα για να μπορέσει εκείνος να προσθέσει την επένδυση που ταιριάζει στο χώρο του.

    Η παράδοση των μεγάλων λευκών οικιακών συσκευών (πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες κτλ) πραγματοποιείται αποκλειστικά στο χώρο σας και είναι δωρέαν εντός του χώρου/οικίας σας στην Αθήνα, εφόσον το βάρος της παραδοτέας συσκευής είναι έως 80 κιλά και υπάρχει πρόσβαση από ανελκυστήρα ή κλιμακοστάσιο (ανεξαρτήτως ορόφου). Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει κλιμακωτή χρέωση με βάση την περιοχή ς και το βάρος/διαστάσεις της συσκευής.
    Οι ογκώδεις συσκευές άνω των 80 κιλών (ψυγεία ντουλάπες, μεγάλοι ψυγειοκαταψύκτες κτλ), η παράδοση γίνεται αποκλειστικά επί του πεζοδρομίου, ενώ εντός του χώρου σας, μόνο για την Αθήνα, με χρήση ανυψωτικού με κόστος 110€.
    Ο χρόνος παράδοσης, για τις άμεσα διαθέσιμες συσκευές, για την Αθήνα είναι έως 3 εργάσιμες ημέρες, για την Θεσσαλονίκη και Πάτρα έως 3 εργάσιμες ημέρες, για ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη έως 4 εργάσιμες ημέρες και για την νησιωτική Ελλάδα έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για το ακριβές ραντεβού της παράδοσης.

  • Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€

    Crazy Sundays | ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ WIFI BOSCH SMV6ZCX06E 14ΣΕΡΒ
    Crazy Sundays | ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ WIFI BOSCH SMV6ZCX06E 14ΣΕΡΒ
    779.00 € 989.00 €
    Αρχική τιμή:
    989.00 €
    Τιμή προσφοράς:
    779.00 €
    Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

    Leave a reply

    dealwithit.gr
    Logo