Crazy Sundays | ΑΛΤΗΡΑΚΙ TOORX ΣΕΤ 10 KG & ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑ PEGASUS Β-6306 (MEDIUM)

e-shop.gr
Crazy Sundays

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
Crazy Sundays | ΑΛΤΗΡΑΚΙ TOORX ΣΕΤ 10 KG & ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑ PEGASUS Β-6306 (MEDIUM)

53. € στα 40.99 € μόνο!

με αλτηράκια συνολικού βάρους 10 Kgr, από την Toorx. Περιλαμβάνει 1 αλτηράκι .5 Kgr, 2 δίσκους 1.25 Kgr και 2 δίσκους 2.5 Kgr.

Η Toorx εί μία σειρά οργάνων γυμναστικής που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο της Ευρωπαϊκής αγοράς στα όργανα γυμναστικής οικιακής χρήσης. Μόλις τρία χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα ήταν αρκετά για να γίνουν τα όργανα Toorx, συνώνυμα της ποιότητας, του επαγγελματισμού και της καινοτομίας στα είδη . Ξεχωρίζουν για την όμορφη, ιταλική αισθητική τους και τα προσεγμένα υλικά κατασκευής. Με εξειδικευμένο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, είναι βέβαιο ότι όλες οι νέες τεχνολογίες για μέγιστη ασφάλεια και απόδοση έχουν ενσωματωθεί στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη των οργάνων γυμναστικής.

Τα Λάστιχα Αντίστασης σε μορφή κορδέλας είναι απαραίτητη προσθήκη σε οποιαδήποτε καθημερινή προπόνηση ή πρόγραμμα αποκατάστασης τραυματισμού.

Προχωρήστε την αερόβια άσκησή σας στο επόμενο επίπεδο με λάστιχα aerobic. Αποτελούν ένα πολύ ευέλικτο προϊόν, που δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη, αποτελεσματική γράμμωση και καθημερινές ασκήσεις δυναμικής με ελάχιστη μυϊκή καταπόνηση. Η καθημερινή προπόνηση αυξάνει τη φυσική σας κατάσταση, αποτοξινώνει το σώμα και τονώνει τους μύες.

Το όνομα Pegasus αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Τα προϊόντα Pegasus διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Τα προϊόντα των κατηγοριών , , Ενδυση Υπόδηση πωλούνται από την εταιρεία Electronic Shopping Greece ΑΕ σε συνεργασία με το site Plus4u.. Η υποστήριξη μετά την πώληση και οι εγγυήσεις των προϊόντων αυτών παρέχονται από την ίδια εταιρεία μέσα από το site www.plus4u.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 211 2000 700.

Μπορείτε να συνδυάσετε τα προϊόντα αυτά με τα υπόλοιπα προϊόντα του -shop.gr και να τα παραλάβετε μαζί ώστε να μειώσετε τα έξοδα ς. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε από οποιοδήποτε eshop point με μηδενικά έξοδα αποστολής ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας!

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€

Crazy Sundays | ΑΛΤΗΡΑΚΙ TOORX ΣΕΤ 10 KG & ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑ PEGASUS Β-6306 (MEDIUM)
Crazy Sundays | ΑΛΤΗΡΑΚΙ TOORX ΣΕΤ 10 KG & ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑ PEGASUS Β-6306 (MEDIUM)
40.99 € 53.80 €
Αρχική τιμή:
53.80 €
Τιμή προσφοράς:
40.99 €
Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo