ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ ΜΕΛΕΤΗΜΑΤΑ

Ianos
3,50 € 12,68 € ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ IANOS

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale
ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ ΜΕΛΕΤΗΜΑΤΑ

Προσφορά από τον Ιανό για το βιβλίο ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ ΜΕΛΕΤΗΑ. Εξασφαλίστε έκπτωση -72%, από αρχική τιμή 12, € μόνο στα 3,50 €!

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΛΗ για αγορές άνω των 30€

H σειρά επιγράφεται «Γραφή και Ανάγνωση», δηλώνοντας προγραμματική επιμονή σ’ αυτό το , που ζευγαρώνει τον ποιητή με τον αναγνώστη, κάτω από τη στέγη της διάχυτης ποίησης, που ευτυχώς δεν εί προνόμιο κανενός. Αδήλωτη ωστόσο παραμένει μια άλλη σύζευξη, που συνέχει λίγο πολύ όλα τα μελετήματα: η αμοιβαιότητα προφορικού και γραπτού λόγου, η οποία έτσι κι αλλιώς υπόκειται σε κάθε καλό ποίημα. Αντίστοιχα, τα περισσότερα μελετήματα έχουν την αρχική αφορμή τους στην προφορική διδασκαλία, όπου ο δάσκαλος και ο μαθητής εναλλάσσουν συνεχώς τον λόγο και τον ρόλο τους.
Tο έκτο βιβλιάριο της σειράς προέκυψε εξαρχής δίδυμο. Όχι βέβαια για να υποτιμηθεί η αξ των δύο ποιητών, σε σύγκριση με τους άλλους πέντε, στους οποίους αναλογεί ακέραιο μερίδιο στον καθένα. Mάλλον, γιατί η μέθοδος της σύζευξης ταιριάζει περισσότερο στους ποιητές της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς, όπου, για λόγους ιστορικής συγκυρίας, υπήρξε συχνότερη και εντονότερη η βιοτική και ποιητική φιλότητα.

ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ ΜΕΛΕΤΗΜΑΤΑ
ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ ΜΕΛΕΤΗΜΑΤΑ
3,50 € 12,68 €
Αρχική τιμή:
12,68 €
Τιμή προσφοράς:
3,50 €

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo