Bosch BCH85N Σκούπα Stick 18V

Praktiker

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale
Bosch BCH85N Σκούπα Stick 18V

Προσφορά από το Praktiker! BCH85N Σκούπα από στα μόνο!

Σκούπα Stick BCH85N Bosch 18V

Κάνε το σκούπισμα και το καθάρισμα να φαίνεται σαν παιχνίδι, χάρη στην επαναφορτιζόμενη σκούπα BCH85N της εταιρείας Bosch. Ο πρακτικός και μοντέρνος σχεδιασμός της θα διευκολύνει και θα κάνει πιο γρήγορη τη διαδικασία του σκουπίσματος, χωρίς κόπο.

Bosch BCH85N Σκούπα Stick 18V

Υψηλή απόδοση

Με τον sensor control που διαθέτει, εξασφαλίζει συνεχώς εξαιρετικό αποτέλεσμα, καθώς παρακολουθεί διαρκώς την λειτουργία της σκούπας. Η BCH85N εί εξοπλισμένη με οθόνη , η οποία σε ειδοποιεί όταν χρειάζεται το φίλτρο καθάρισμα, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται η απόδοσή της.

Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα

Η ειδική μηχανοκίνητη βούρ AllFloor HighPower που διαθέτει, θα προσφέρει άψογο αποτέλεσμα σε ό, τι πάτωμα και να τη χρησιμοποιήσεις. Είναι κατάλληλη για όλα τα είδη δαπέδων όπως παρκέ, μοκέτα, ακόμα και πλακάκια.

Ένας άνθρωπος καθαρίζει με τη σκούπα.
Η σκούπα όρθια μπροστά από έναν ττοίχο.

Χωράει παντού

Χάρη στον πρακτικό σχεδιασμό της, έχει τη δυνατότητα να σταθεί όρθια μόνη της χωρίς κάποια στήριξη. Με αυτόν τον τρόπο σου επιτρέπει να κάνεις διαλείμματα όσο σκουπίζεις το σπίτι σου, όπου θες. Επιπλέον, μπορείς να την φορτίζεις σε όποιο σημείο του σπιτιού σου επιθυμείς, εξοικονομώντας χώρο. Με λεπτό σχεδιασμό για να μπορεί να κινείται άνετα στον χώρο και να χωράει εύκολα κάτω από α.

Εύκολο καθάρισμα

Η βούρτσα του πλέγματος της σκούπας διαθέτει έναν μηχανισμό, ο οποίος της επιτρέπει να αφαιρεθεί εύκολα και γρήγορα για να μπορέσεις να την καθαρίσεις.

Η σκούπα με κλίση καθαρίζει κάτω από ένα τραπεζάκι.
Διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα

/

Bosch BCH85N Σκούπα Stick 18V
Bosch BCH85N Σκούπα Stick 18V
199,00 € 299,00 €
Χαρακτηριστικά:
ΕίδοςΣκούπα stickMAPKABOSCHΙσχύς (Volt)18Αυτονομία λειτουργίας (Min)45 Χρόνος Φόρτισης (Min)360 Φιλικό σε ΑμεΑΌχιΧωρητικότητα κάδου (ml)900 Επίπεδα λειτουργίας3Κατάλληλη για κατοικίδιαΌχιΕπίπεδο θορύβου81 dbΒάση φόρτισηςΔεν διαθέτειΤύπος φίλτρουΠλενόμενοΣύστημα παρκαρίσματοςΝαιΧρήσηΟικιακήΧρώμαΜπλεΕγγύηση2 ΈτηManufacturer Part Number (MPN)BCH85NΠαράδοση σε όροφοΝαι
Αρχική τιμή:
299,00 €
Τιμή προσφοράς:
199,00 €

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo