Crazy Sundays | ΠΟΔΗΛΑΤΟ ZIPRO EXERCISE BIKE ROOK 1592576

e-shop.gr
389.00 € 599.00 € ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ E-SHOP.GR
Crazy Sundays

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
podilato zipro exercise bike rook 1592576 extra photo 1podilato zipro exercise bike rook 1592576 extra photo 2podilato zipro exercise bike rook 1592576 extra photo 3podilato zipro exercise bike rook 1592576 extra photo 4

Προσφορά Crazy Sundays από το e-shop.gr! Crazy Sundays | ΠΟΔΗΛΑΤΟ ZIPRO EXERCISE BIKE ROOK 1592576 από αρχική τιμή 599.00 € στα 389.00 € μόνο!

Το ποδήλατο γυμναστικής Rook, από την εταιρία Zipro, δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για άσκηση στο σπίτι. Η εργονομία και η ομαλότητα του, εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα γυμναστικής.
-Το ποδήλατο Rook σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με μεγάλη προσοχή για κάθε λεπτομέρεια. Το προκτικό του φινίρισμα εγγυάται ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής.
-Επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους του καθίσματος και της κλίσης του τιμονιού ατομικές ανάγκες του χρήστη. Το τιμόνι έχει κινούμενες λαβές που βοηθούν στην εύρεση της τέλειας κλίσης, συμπεριλαμβανομένης της περιστρεφόμενης προπόνησης με τα αντιβράχια σας στηριγμένα στις λαβές. Η κάθετη ρύθμιση καθίσματος προσαρμόζει το ύψος του καθίσματος στο ύψος του χρήστη και η οριζόντια ρύθμιση θα ρυθμίσει την κατάλληλη απόσταση από το τιμόνι με ακρίβεια. Το Rook εί ένα ποδήλατο με σχέδιο χαμηλού καθίσματος, χάρη στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που υπέστησαν τραυματισμούς ή από ηλικιωμένους.
-Διαθέτει εκιδευτικά προγράμματα, τα οποία αναπτύχθηκαν για να σας βοηθήσουν. Εξοπλισμένο με προηγμένο υπολογιστή που μπορεί να λειτουργήσει ασύρματα.
-Δεν χρειάζεται πλέον να αφήσετε το smartphone σας πίσω κατά τη διάρκεια της προπόνησής, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας και να διαχειριστείτε την προπόνησή σας από το τηλέφωνό σας χάρη στη σύνδεση Bluetooth.
-Η οθόνη του υπολογιστή θα εμφανίσει τις παραμέτρους προπόνησης και θα σας ειδοποιήσει για το ενεργό πρόγραμμα. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη διάρκεια της άσκησής σας, την απόσταση, τις θερμίδες που καίγονται και τον παλμό. Εάν θέλετε να ελέγξετε τον σφυγμό σας, τοποθετήστε τα σας στους αισθητήρες που βρίσκονται στη βάση τιμονιού.
-Θα ανακαλύψετε ολοκαίνουργιες δυνατότητες προπόνησης χάρη στην εφαρμογή iConsole + Training. Η δυνατότητα χρήσης εικονικών διαδρομών με βάση τους Χάρτες είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του iConsole +.

- επίπεδα αντίστασης.
-Αντιολισθητικά και πεντάλ με ρυθμιζόμενους ιμάντες.
-Βάση για smartphone για χρήση με ασφάλεια.
-'νετη ρύθμιση της γωνίας κλίσης του τιμονιού.
-Τροχοί για εύκολη μεταφορά.
-Έξοδος ακουστικών 3.5 mm, Θύρα USB, Bluetooth.
-Θήκη για μπουκάλι νερού.
-Απενεργοποίηση μετά από 4 λεπτά αδράνειας.

Χαρακτηριστικά

  • Ρύθμιση ύψους σέλας από το έδαφος: 80 – 100 cm.
  • Ρύθμιση ύψους σέλας από τα πεντάλ: 70 – 86 cm.
  • Οριζόντια ρύθμιση σέλας: – 43 cm.
  • Μέγιστη αντοχή φορτίου: 150 kg.
  • Σταθεροποιητές: πλάτος: εμπρός 57.5 cm, πίσω 57.5 cm.
  • Βάρος: 39..
  • Διαστάσεις: 123 x 57.5 x 154 cm.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών

    Η παράδοση των οργάνων γυμναστικής πραγματοποιείται αποκλειστικά στο χώρο σας, επί του πεζοδρομίου και είναι δωρεάν για την Αθήνα. Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει κλιμακωτή χρέωση με βάση την περιοχή αποστολής και το βάρος/διαστάσεις της συσκευής.
    Ο χρόνος παράδοσης, για τις άμεσα διαθέσιμες συσκευές, για την Αθήνα είναι έως 3 εργάσιμες ημέρες, για την Θεσσαλονίκη και Πάτρα έως 3 εργάσιμες ημέρες, για ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη έως 4 εργάσιμες ημέρες και για την νησιωτική Ελλάδα έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για το ακριβές ραντεβού της παράδοσης.

  • Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€

    Crazy Sundays | ΠΟΔΗΛΑΤΟ ZIPRO EXERCISE BIKE ROOK 1592576
    Crazy Sundays | ΠΟΔΗΛΑΤΟ ZIPRO EXERCISE BIKE ROOK 1592576
    389.00 € 599.00 €
    Αρχική τιμή:
    599.00 €
    Τιμή προσφοράς:
    389.00 €
    Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

    Leave a reply

    dealwithit.gr
    Logo