Crazy Sundays | ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ROBOROCK Q8 MAX WI-FI BLACK

e-shop.gr
379.00 € 499.00 € ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ E-SHOP.GR
Crazy Sundays

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0

Προσφορά από το .! Crazy Sundays | ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ Q8 MAX BLACK από αρχική τιμή 499.00 € στα 379.00 € μόνο!

Βελτιωμένος καθαρισμός, απλοποιημένη διαβίωση
Λάβετε μέρος στην επανάσταση καθαρισμού και ζήστε αβίαστα καθαρισμούς το ολοκαίνουργιο πινέλο DuoRoller™. Επιτύχετε πλήρη αφαίρεση βρωμιάς και σκόνης με την εντυπωσιακή αναρρόφηση 5.500 Pa και την έξυπνη πλοήγηση που τροφοδοτείται από το σύστημα αποφυγής εμποδίων Reactive Tech. Ο καθαρισμός δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος.

Αφαιρέστε τη σκόνη που δύσκολα βλέπετε
Η Q8 Max μπορεί να σκουπίσει με ηλεκτρική σκούπα και να σφουγγαρίσει ταυτόχρονα για να συλλάβει τη λεπτή σκόνη που μπορεί να χάσει μόνο η σκούπα. Με 30 επίπεδα ροής νερού, μπορείτε να προσαρμόσετε τη ροή για να καλύψετε τις συγκεκριμένες ανάγκες καθαρισμού σας.

Διπλοί κύλινδροι για διπλή ισχύ
Η βούρ DuoRoller™, ειναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία καθαρισμού της Roborock, που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση της σκούπας με ηλεκτρική σκούπα στα χαλιά, να εξασφαλίζει λιγότερα μπερδέματα μαλλιών και να παρέχει μια εμπειρία καθαρισμού χωρίς προβλήματα..

Καθαρίστε χωρίς προβλήματα με αποφυγή εμποδίων
Εντοπίζει και αποφεύγει εύκολα αντικείμενα στο πάτωμα, ώστε να μην χρειάζεται να τα σηκώνετε πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό. Προτείνοντας απαγορευμένες ζώνες για σκάλες και μέρη που κολλάνε εύκολα, το Q8 Max μπορεί να αποτρέψει ατυχίες, επιτρέποντάς σας να είστε ήσυχοι όσο περιηγείται στο σπίτι σας .

Ακριβής χαρτογράφηση για έξυπνη πλοήγηση LiDAR
Το PreciSense? LiDAR Navigation και ο πιο προηγμένος αλγόριθμος του Roborock, δημιουργεί λεπτομερείς και ακριβείς χάρτες, επιτρέποντας στο Q8 Max να εντοπίσει την πιο αποτελεσματική διαδρομή πλοήγησης και να καθαρίσει βέλτιστα το σπίτι σας.

Γρήγορος Καθαρισμός
Απολαύστε πιο γρήγορο* καθαρισμό επιλέγοντας μια γρήγορη διαδρομή καθαρισμού στην εφαρμογή όπως απαιτείται, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρόνο..

Κρατήστε τα παιδιά και τα κατοικίδια ασφαλή
Τα περίεργα παιδιά και τα αδέξια κατοικίδια μπορεί κατά λάθος να ξεκινήσουν τον καθαρισμό με το πάτημα ενός κουμπιού. Σταματήστε να συμβαίνει αυτό με το Lock..

Υποστηρίζεται φόρτιση εκτός αιχμής
Αξιοποιήστε στο έπακρο τις χαμηλές τιμές ενέργειας φορτίζοντας την ηλεκτρική σας σκούπα σε ώρες εκτός αιχμής. Εξοικονομήστε χρήματα ενώ διατηρείτε το ρομπότ σας φορτισμένο και έτοιμο για καθαρισμό

Διατηρεί τα χαλιά φωτεινά
Το Automatic Carpet Boost αυξάνει αυτόματα την ισχύ αναρρόφησης στο μέγιστο όταν ανιχνεύεται χαλί.

  • Χρώμα: .
  • Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών
  • Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€

    Crazy Sundays | ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ROBOROCK Q8 MAX WI-FI BLACK
    Crazy Sundays | ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ROBOROCK Q8 MAX WI-FI BLACK
    379.00 € 499.00 €
    Αρχική τιμή:
    499.00 €
    Τιμή προσφοράς:
    379.00 €
    Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

    Leave a reply

    dealwithit.gr
    Logo