Έληξε Crazy Sundays | ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ STICK DEERMA DX888 WHITE 600W

e-shop.gr

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0

ilektriki skoypa stick deerma dx888 white 600w extra photo 1ilektriki skoypa stick deerma dx888 white 600w extra photo 2ilektriki skoypa stick deerma dx888 white 600w extra photo 3

Προσφορά από το .gr! Crazy Sundays | ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ STICK DEERMA DX888 WHITE 600W από αρχική τιμή στα μόνο!

Η ηλεκτρική σκούπα stick Deerma DX888 παρέχει υψηλή άνεση ξεχωρίζει ισχύ αναρρόφησης έως και 15.000Pa.

Χρησιμοποιήστε την όπως θέλετε
Διακρίνεται για τον αρθρωτό σχεδιασμό της, ώστε να μπορείτε να την προσαρμότε εύκολα στις ανάγκες σας. Τα κύρια εξαρτήματά της τοποθετούνται χωριστά, επιτρέποντας διαφορετικές διαμορφώσεις. Η μονάδα θα λειτουργήσει καλά και ως ηλεκτρική σκούπα χειρός.

Ο βοηθός σας στην καταπολέμηση της βρωμιάς
Τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από τη σκόνη, τα ψίχουλα, το τρίχωμα και άλλα υπολείμματα σε χρόνο μηδέν. Η ηλεκτρική σκούπα DX888 είναι εξοπλισμένη με έναν ισχυρό κινητήρα, του οποίου η ισχύς φτάνει τα 600 W. Αυτό του επιτρέπει να εξαλείφει τη βρωμιά γρήγορα και αποτελεσματικά. Η συσκευή χρησιμοποιεί επίσης τριπλό φιλτράρισμα και ένα ειδικά σχεδιασμένο κυκλωνικό σύστημα. Ως αποτέλεσμα, αφαιρεί ακόμα καλύτερα τη βρωμιά και διατηρεί σταθερά την ισχύ αναρρόφησης στο βέλτιστο επίπεδο.

Βελτιωμένη βούρτσα δαπέδου
Η ηλεκτρική σκούπα DX888 είναι εξοπλισμένη με μια βελτιωμένη βούρτσα που είναι ιδανική για τον καθαρισμό διαφόρων επιφανειών – από πλακάκια μέχρι χαλιά. Είναι εξαιρετικά λεπτό και μπορεί επίσης να περιστραφεί δεξιόστροφα και αριστερόστροφα (150°). Αυτό διευκολύνει το σκούπισμα του δαπέδου κάτω από τα ή στις γωνίες. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το μεγάλο άνοιγμα της βούρτσας – το πλάτος της φτάνει τα 230 mm, κάτι που σας επιτρέπει να καθαρίζετε γρήγορα μεγαλύτερες περιοχές.

Επιπλέον εξαρτήματα στο σετ
Στο σετ θα βρείτε επίσης επιπλέον βούρτσες, που θα σας διευκολύνουν να σκουπίζετε τις δυσπρόσιτες γωνίες με ηλεκτρική σκούπα. Η βούρτσα σχισμής θα σας επιτρέψει να απαλλαγείτε από τη βρωμιά από στενά σημεία, όπως οι εσοχές σε καναπέδες και καρέκλες. Η τριγωνική μαλακή βούρτσα είναι ιδανική για τον καθαρισμό επιφανειών επίπλων – με τη βοήθειά της μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε σκόνη, τρίχες, ψίχουλα ή τρίχες από τον καναπέ ή το .

Ακόμα περισσότερες ανέσεις
Η ηλεκτρική σκούπα συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εξαιρετικά εύκολα – μπορείτε εύκολα να την προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Ούτε η αποθήκευσή της θα σας δημιουργήσει πρόβλημα – η συσκευή είναι εξοπλισμένη με πρακτική βάση τοίχου. Έχετε επίσης στη διάθεσή σας ένα ευρύχωρο δοχείο σκόνης 0,45 λίτρων – για να το αδειάσετε, απλώς πατήστε ένα κουμπί. Επιπλέον, η ηλεκτρική σκούπα δημιουργήθηκε από ανθεκτικό πλαστικό ABS, καθιστώντας την εξαιρετικά ανθεκτική και εύκολη στον καθαρισμό.

  • Ισχύς αναρρόφησης: ? 15000 Pa.
  • Χωρητικότητα κάδου σκόνης: 450 .
  • Τάση: 220-240 V.
  • Ισχύς: 600 W.
  • Βάρος: 2.1 kg.
  • Χρώμα: Λευκό.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών
  • Δωρεάν για αγορές άνω των 90€

    Crazy Sundays | ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ STICK DEERMA DX888 WHITE 600W
    Crazy Sundays | ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ STICK DEERMA DX888 WHITE 600W
    Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

    Leave a reply

    dealwithit.gr
    Logo