Crazy Sundays | ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ZIPRO ELLIPTICAL TRAINER HULK RS 5304091

e-shop.gr
319.00 € 599.00 € ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ E-SHOP.GR
Crazy Sundays

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
elleiptiko zipro elliptical trainer hulk rs 5304091 extra photo 1elleiptiko zipro elliptical trainer hulk rs 5304091 extra photo 2elleiptiko zipro elliptical trainer hulk rs 5304091 extra photo 3elleiptiko zipro elliptical trainer hulk rs 5304091 extra photo 4

Προσφορά Crazy Sundays από το .gr! Crazy Sundays | ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ZIPRO ELLIPTICAL TRAINER HULK RS 5304091 από αρχική τιμή 599.00 € στα 319.00 € μόνο!

Το ητικό ελλειπτικό Hulk RS, από την εταιρία Zipro, προσφέρει μια γενική προπόνηση ανάπτυξης που εμπλέκει τους μύες ολόκληρου του σώματος.
Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την οικοδόμηση φυσικής κατάστασης, το αδυνάτισμα του σώματός σας και τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης του σώματος.
-Το Hulk RS διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα ελλειπτικό Cross Trainer υψηλής ποιότητας. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός του το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο ελκυστικό και οι εργονομικές και τεχνικές παράμετροι του εγγυώνται μέγιστη άνεση και αποτελεσματικότητα της προπόνησης.
-Το ελλειπτικό Hulk RS, διαθέτει κίνηση και χρησιμοποιεί σύστημα μαγνητικής αντίστασης για ομαλή και αθόρυβη λειτουργία. Τα 8 επίπεδα της ρύθμισής του, επιτρέπουν την ακριβή προσαρμογή του επιπέδου φορτίου επίπεδο και τις ατομικές ανάγκες του ασκούμενου.
-Η ισχυρή κατασκευή εξασφαλίζει σταθερότητα κατά τη διάρκεια της άσκησης και αντέχει υψηλή χωρητικότητα φορτίου έως 150 .
-Οι μπροστινοί τροχοί μεταφοράς, σας επιτρέπουν να μετακινείτε το εύκολα κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση. Τα πόδια που τοποθετούνται στον πίσω σταθεροποιητή επιτρέπουν την ακριβή ισοπέδωση.
-Η οθόνη εμφανίζει τις παραμέτρους. Σας ενημερώνει για τον χρόνο άσκησής σας, την που διανύσατε, τις θερμίδες που κάψατε και την τρέχουσα ταχύτητά σας. Επιπλέον, εμφανίζει το ύψος παλμού που καταγράφεται από αισθητήρες αφής για τη του καρδιακού ρυθμού στο τιμόνι και διαθέτει λειτουργία παλμού.
-Η σάρωση (SCAN), παρουσιάζει όλα τα δεδομένα που μετρήθηκαν διαδοχικά – χάρη στη λειτουργία αυτή, εμφανίζονται πλήρεις πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τα χέρια σας από τις λαβές και να πατήσετε τα κουμπιά. Για να κρατήσει τις μπαταρίες περισσότερο, ο υπολογιστής απενεργοποιείται αυτόματα μετά από αρκετά λεπτά αδράνειας.
-Τα 3 κουμπιά κάνουν τη λειτουργία του υπολογιστή εύκολη και διαισθητική. Το ράφι για μια φορητή συσκευή σας επιτρέπει να έχετε smartphone για να είστε συνδεδεμένοι και να μπορείτε να χρησιμοποιείτε εκπαιδευτικές εφαρμογές.

-Χειροκίνητη ρύθμιση αντίστασης: 8 επίπεδα.
-Βάρος τροχού σε αδράνεια: 8 Kg.
-Αισθητήρες παλμού χειρός.
-Ευρεία βάση ποδιών με αντιολισθητική επιφάνεια.
-Κινητές λαβές καλυμμένες με αφρό υψηλής ποιότητας.
-Αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση: 4 λεπτά.
-Ρύθμιση βάσης ποδιών: 3 θέσεις.
-Θήκες για & μπουκάλι νερού.

Χαρακτηριστικά

  • Μήκος βήματος: 30 cm.
  • Απόσταση βάσης ποδιών: 22 cm.
  • Μέγεθος βάσης ποδιών: 32 x 13 cm.
  • Μέγιστο φορτίο: 150 kg.
  • Απόσταση λαβής: 25/60 cm.
  • Διαστάσεις: 133 x 68 x 158 cm.
  • Βάρος: 38.8 kg.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών
  • Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€

    Crazy Sundays | ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ZIPRO ELLIPTICAL TRAINER HULK RS 5304091
    Crazy Sundays | ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ZIPRO ELLIPTICAL TRAINER HULK RS 5304091
    319.00 € 599.00 €
    Αρχική τιμή:
    599.00 €
    Τιμή προσφοράς:
    319.00 €
    Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

    Leave a reply

    dealwithit.gr
    Logo