Crazy Sundays | ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ZIPRO ELLIPTICAL TRAINER HEAT 6299207

e-shop.gr
319.90 € 699.00 € ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ E-SHOP.GR
Crazy Sundays

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
elleiptiko zipro elliptical trainer heat 6299207 extra photo 1elleiptiko zipro elliptical trainer heat 6299207 extra photo 2elleiptiko zipro elliptical trainer heat 6299207 extra photo 3

Προσφορά από το e-shop.gr! Crazy Sundays | ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ZIPRO ELLIPTICAL TRAINER HEAT 6299207 από αρχική τιμή 699.00 € στα 319.90 € μόνο!

Το λεκτρομαγνητικό ελλειπτικό Heat, από την εταιρία Zipro, είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε σε εξαιρετική κατάσταση. Εμπλέκει τους μύες ολόκληρου του σώματος κατά τη διάρκεια άσκησης, γι' αυτό μια προπόνηση έχει διάφορους στόχους – βελτίωση της κατάστασης, ενίσχυση των μυών, καύση περιττών θερμίδων και χαλάρωση μετά από μια δύσκολη μέρα.
-Η δομή του είναι συμπαγής και είναι εξοπλισμένο με ένα σύγχρονο και αξιόπι αντίστασης, χάρη στο οποίο οι έντονες προπονήσεις λειτουργούν ομαλά, με ασφάλεια και είναι πιο τελεσματικές.
-Το ελλειπτικό Heat, διακρίνεται από την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα, αλλά και από έναν προηγμένο υπολογιστή που επιτρέπει ολοκληρωμένη εκπαίδευση βάσει διαφόρων παραμέτρων, π.χ. καρδιακό ρυθμό. Ο υπολογιστής είναι συμβατός με τις εφαρμογές γυμναστικής iConsole + και Kinomap, δίνοντάς σας πρόσβαση σε μια μεγάλη προπονήσεων και διαδικτυακού διαγωνισμού με μια ενεργή κοινότητα γυμναστικής σε όλο τον κόσμο.
-Οι παράμετροι που ενημερώνουν για την πορεία κάθε συνεδρία άσκησης παρουσιάζονται στην οθόνη του υπολογιστή με διαφανή τρόπο και διευκολύνουν την ερμηνεία τους.
-Εάν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος με ένα smartphone, στην οθόνη της κινητής συσκευής εμφανίζονται γραφικές πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση.

-32 επίπεδα αντίστασης (ηλεκτρονική ρύθμιση).
-Μέτρηση χρόνου, ταχύτητας, απόστασης, θερμίδων.
-Μέτρηση RPM, WATT, σωματικό λίπος.
-Μέτρηση παλμού: Αισθητήρες παλμού.
-Λειτουργία -κυκλική απεικόνιση των παραμέτρων προπόνησης.
-12 προκαθορισμένα προγράμματα.
-Συνδέσεις: Θύρα USB, Bluetooth.
-Ρύθμιση βάσης ποδιών σε 3 θέσεις (κάθε 3.5 cm).
-2 τροχοί μεταφοράς στο μπροστινό μέρος.
-Αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση: 4 λεπτά.
-Θήκες για tablet & μπουκάλι .

Χαρακτηριστικά

  • Μήκος βήματος: 30 cm.
  • Απόσταση βάσης ποδιών: 18 cm.
  • Μέγεθος βάσης ποδιών: 32 x 13 cm.
  • Μέγιστο φορτίο: 150 kg.
  • Απόσταση λαβής: 27/62 cm.
  • Διαστάσεις: 128 x 66.5 x 158 cm.
  • Βάρος: 39..
  • Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών

    Η παράδοση των οργάνων γυμναστικής πραγματοποιείται αποκλειστικά στο χώρο σας, επί του πεζοδρομίου και είναι δωρεάν για την Αθήνα. Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει κλιμακωτή χρέωση με βάση την περιοχή αποστολής και το βάρος/διαστάσεις της συσκευής.
    Ο χρόνος παράδοσης, για τις άμεσα διαθέσιμες συσκευές, για την Αθήνα είναι έως 3 εργάσιμες ημέρες, για την Θεσσαλονίκη και Πάτρα έως 3 εργάσιμες ημέρες, για ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη έως 4 εργάσιμες ημέρες και για την νησιωτική Ελλάδα έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για το ακριβές ραντεβού της παράδοσης.

  • Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 90€

    Crazy Sundays | ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ZIPRO ELLIPTICAL TRAINER HEAT 6299207
    Crazy Sundays | ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ZIPRO ELLIPTICAL TRAINER HEAT 6299207
    319.90 € 699.00 €
    Αρχική τιμή:
    699.00 €
    Τιμή προσφοράς:
    319.90 €
    Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

    Leave a reply

    dealwithit.gr
    Logo