Το χταπόδι πλοκάμι KALLIMANIS διατηρεί όλη τη φρεσκάδα και τη θρεπτική αξία της θάλασσας, χάρη στην άμεση κατάψυξή του αφού αλιευθεί. Επιλέγουμε μόνο τις καλύτερες ποικιλίες χταποδιού, προσέχοντας πάντα την περίοδο αλιείας, καθαρίζουμε προσεκτικά την κουκούλα του, το παραγουλίζουμε και το καταψύχουμε αμέσως. Η ανώτερη ποιότητά του είναι αντιληπτή από τις ολοστρόγγυλες, στητές βεντούζες του και το γυαλιστερό στητό του δέρμα. Ξεχωρίζει για τη γευστική του σάρκα , ενώ ενδείκνυται για πλήθος συνταγών και τρόπων μαγειρέματος. Το χταπόδι KALLIMANIS αποτελεί φυσική πηγή φωσφόρου, βιταμίνης Β12 και σιδήρου