Καφές Φίλτρου Melitta Auslese κιβώτιο 16x250g

Get Coffee

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά Καφές Φίλτρου Auslese κιβώτιο 16x250g από το  από 78,40€ μόνο στα 49,99€!

Καφές Φίλτρου Melitta Auslese κιβώτιο 16x250g

Ο Καφές Φίλτρου Melitta Auslese κιβώτιο 16x250g είναι ένας κλασσικός γαλλικός αλεσμένος καφές. Ένα ποιοτικό και επώνυμο χαρμάνι καφέ θα σας φτιάξει καθηρινά τη διάθεση! Συνδυάζει τη φλόγα της Βραζιλίας, τα μχαρικά της Ανατολικής Αφρικής και το ταπεραμέντο της Κεντρικής Αμερικής. Ήπιες ποικιλίες από τα υψίπεδα της Κολομβίας χαρίζουν ένα μοναδικό γεμάτο άρωμα. Η γεύση του είναι προς έντονη με ένταση /5 να αναγράφεται στη συσκευασία. Στο πίσω μέρος της συσκευασίας αναγράφεται ότι χρειάζονται -8g καφέ για ένα φλιτζάνι 125ml. Μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του καφέ και να τη φέρετε σε επιθυμητό επίπεδο. Αυτό μπορεί να γίνει προσθέτοντας ή αφαιρώντας την ποσότητα του καφέ που θα χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ενός φλιτζανιού γαλλικού καφέ.

Είναι κατάλληλος για όλες τις συσκευές γαλλικού καφέ όπως πρέσα, μόκα, καφετιέρα γαλλικού με φίλτρο και μπρίκι.

Είναι κλεισμένος ερμητικά σε συσκευασία που του έχει αφαιρεθεί το οξυγόνο και μπορεί να διατηρηθεί μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αλλοιωθεί.

Διατίθεται σε συσκευασία κιβωτίου 16x250g.

 

 

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τον καφέ Melitta:

Ο επίσημος συνεργάτης καφέ της Αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Manchester United είναι ο Melitta. Η Melitta σερβίρει τον μοναδικό καφέ Melitta στους παίκτες, τους φιλάθλους και τους φιλοξενούμενούς της. Ο καφές γίνεται απόλαυση σε ένα εντελώς νέο γήπεδο της πρωταθλήτριας Αγγλικής ομάδας των ρεκόρ στο «Θέατρο των Ονείρων»– όπως αποκαλείται το θρυλικό στάδιο Old Trafford στο Μάντσεστερ. Παραδοσιακά, το Old Trafford θεωρείται ο χώρος όπου τα ποδοσφαιρικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα και πλέον, ο χώρος όπου θα σερβίρεται επίσης ο εξαιρετικός καφές Melitta.

Αυτό εξασφαλίζεται όχι μόνο από  τον καφέ Melitta, αλλά και από τις πάνω από  200 πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ και τις μηχανές καφέ φίλτρου Melitta. Για παράδειγμα, για να απολαύσετε τον καφέ σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα υπάρχουν πάνω από 130 πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ Melitta Caffeo Barista στις κερκίδες VIP. Έτσι, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, κάθε φίλαθλος μπορεί να επιλέξει το αγαπημένο του είδος καφέ, από ristretto μέχρι latte. πολαυστικός καφέ Melitta για τους απαιτητικούς  οπαδούς του πιο επιτυχημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου στην Αγγλία! Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του κεντρικού εστιατορίου και καφετέριας του Old Trafford, του “ CAFΕ” με την υποστήριξη της Melitta. Οι φίλαθλοι και οι επισκέπτες φροντίζονται από τον παραδοσιακό σύλλογο προσφέροντάς τους τον εξαιρετικό καφέ Melitta ημέρες το χρόνο, ακόμα και όταν δεν διεξάγεται κάποιος αγώνας.

Δείτε επίσης καφές φίλτρου

 Δωρεάν μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα για αγορές από 69€ και άνω και μέχρι 21Kg για αποστολές σε όλη την .

 

Καφές Φίλτρου Melitta Auslese κιβώτιο 16x250g
Καφές Φίλτρου Melitta Auslese κιβώτιο 16x250g
49,99€ 78,40€
Αρχική τιμή:
78,40€
Τιμή προσφοράς:
49,99€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo