Έληξε Nescafe Dolce Gusto Nesquik σοκολάτα – 30 τεμάχια

Get Coffee

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά Nescafe – 30 τεμάχια από το  από μόνο στα !

Nescafe Dolce Gusto σοκολάτα – 30 τεμάχια

Οι Nescafe Dolce Gusto Nesquik σοκολάτα εί οι γνήσιες κάψουλες ιδικού ροφήματος σοκολάτας του συστήματος Dolce Gusto. Περιέχει κακάο σε σκόνη 14,% και είναι μειωμένων λιπαρών. Το περισσότερο μέρος αυτού του ροφήματος αποτελείται από σκόνη γάλακτος 51,4%. Έχει ήπια αλλά πολύ απολαυστική γεύση και είναι ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους. Πάνω στη συσκευασία υπάρχει φωτογραφία με το λαγουδάκι. Η νέα συσκευασία περιέχει 30 ξεχωριστές κάψουλες για ένα απολαυστικό ρόφημα σοκολάτας 150ml ή στην 5τη παυλίτσα της μηχανής σας.

Ένας σοκολατένιος πειρασμός με κρεμώδης υφή. Ένα ρόφημα με εξαιρετικής ποιότητας κακάο συνδυασμένο με πλούσιο αφρόγαλα, έτοιμο να γλυκάνει την κάθε σας στιγμή. Είναι διατηρήσιμο σε μέρος δροσερό και ξηρό.

Διατροφικά στοιχεία για ένα ρόφημα σοκολάτας Nesquik 150ml

Ενέργεια: 272kJ/65kcal  / 3%*
Λιπαρά: , / 3%*
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμένα: 1,4g / 7%*
Υδατάνθρακες: 8g / 3%*
Εκ των οποίων ζάκχαρα: 7,8g / %*
Εδώδιμες Ίνες: 0.7g / –
Πρωτεΐνες: 2,5g / 5%*
Αλάτι: 0,08g / 1%*

*ΠΠΑ= Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα

Αυτό το ρόφημα σοκολάτας σερβίρεται σε μεγάλη κούπα ή φλιτζάνι.  Οι κάψουλες αυτές είναι κατάλληλες για μία χρήση σε μηχανές καφέ με το σύστημα Dolce Gusto *.

Κάθε κάψουλα περιέχει 16g μίγματος σκόνης για την παρασκευή ενός ροφήματος σοκολάτας nesquik 150ml.

Είναι διαθέσιμο σε συσκευασία 30 κάψουλες. 30x16g= 480g.

Περιγραφές από Ιταλικό τύπο – περιοδικά

Το Nescafé Dolce Gusto (Όμιλος Nestlé) είναι το σύστημα μηχανών κάψουλας που έφτασε στην Ιταλία το 2007. Περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα με περισσότερες από 35 αναφορές σε εσπρέσο και ροφήματα. Από καφέ (espresso, lungo, ristretto, americano), μέχρι τσάι και σοκολάτα. Τα μηχανήματα κάψουλας εξοπλίζονται με πατενταρισμένες τεχνολογίες. Ικανές να ρυθμίζουν την πίεση ανάλογα με την κάψουλα που χρησιμοποιείται.

Δείτε εδώ: συμβατές κάψουλες Dolce Gusto *

* Dolce Gusto®” είναι εμπορικό σήμα εγγεγραμμένο της εταιρίας Nescafe – Nestle. Οι κάψουλες Nesquik λειτουργούν μόνο με μηχανές του συστήματος Dolce Gusto *.

 Δωρεάν μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα για αγορές από 69€ και άνω και μέχρι 21Kg για αποστολές σε όλη την .

 

Nescafe Dolce Gusto Nesquik σοκολάτα – 30 τεμάχια
Nescafe Dolce Gusto Nesquik σοκολάτα – 30 τεμάχια

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo