Έληξε Σοκολάτα Ρόφημα Van Houten VH-10 – 1Kg + Δώρο Ποτήρι κούπα επαναχρησιμοποιούμενο με κουταλάκι Getcoffee λευκό PP – 350ml

Get Coffee

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά Σοκολάτα Ρόφημα Van Houten VH-10 – + Δώρο Ποτήρι κούπα επαναχρησιμοποιούμενο με κουταλάκι λευκό PP – 350ml από το  από μόνο στα !

Σοκολάτα Ρόφημα Van Houten VH-10 – 1Kg.

Η Σοκολάτα Ρόφημα Van Houten VH-10 εί από τις πιο γνωστές σοκολάτες της Νο.1 παγκοσμίως σε πωλήσεις Σουηδικής εταιρίας Van Houten. Η σοκολάτα περιέχει % κακάο. Το έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την κρεμώδη υφή, την πλούσια γεύση αλλά και τη διαρκής αίσθηση της σοκολάτας. Έχει φτιαχτεί ειδικά για να έχει καλύτερη διάλυση σε ή κρύο νερό ή γάλα. Είναι ιδανική για αυτόματες μηχανές που δέχονται σοκολάτα σε σκόνη π.χ. μηχανές καφέ ξενοδοχείων, αυτόματης πώλησης ροφημάτων κτλ. Μπορεί να γίνει ιδανικός φίλος σε πρωϊνό για μικρούς και μεγάλους, καθώς διαλύεται πολύ εύκολα ακόμα και σε κρύο γάλα ή νερό. Η νέα συσκευασία σακουλάκι είναι από ανακυκλωμένο υλικό PP/PET/PE και μπορεί να ξανά ανακυκλωθεί έπειτα από το χρήση του. Το προφίλ αυτής της σοκολάτας όπως αναφέρεται και πάνω στη συσκευσία είναι αίσθηση κακάου 2/3. Γλυκύτητα 1/3. Γαλακτώδης υφή 1/3.

Οδηγίες για την παρασκευή ενός ζεστού ή κρύου ροφήματος σοκολάτας Van Houten

  1. Βάζουμε το νερό ή γάλα 150ml και προσθέτουμε 19-22g σκόνη σοκολάτας vh-10.
    Αν θέλετε περισσότερο συνολικό ρόφημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναλογία 22-25g σκόνη σοκολάτας Van Houten σε 180ml νερό ή γάλα.
    Επίσης υπάρχει και η αναλογία για ρόφημα 200ml χρειάζονται 24-27g σκόνης σοκολάτας.
  2. Ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές και απολαμβάνουμε!!* Δείτε φλιτζάνια για καλύτερη απόλαυση ροφήματος σοκολάτας.

* Οι αναλογίες σκόνης σοκολάτας και γάλακτος ή αναγράφονται πάνω στη συσκευασία και είναι οι προτεινόμενες από τον κατασκευαστή για να πληρούν τη μέγιστη απόλαυση στον ουρανίσκο.
Καλή απόλαυση!!! Ένα εξαιρετικό ρόφημα ζεστής ή κρύας σοκολάτας με όλα τα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι έτοιμο να το γευτείτε εύκολα και γρήγορα!!!

Είναι διαθέσιμη σε αεροστεγής συσκευασία του 1Kg.

 

——–> Προσφορά μαζί με 1 συσκευασία του 1Kg θα λάβετε ως και ένα Ποτήρι κούπα επαναχρησιμοποιούμενο με κουταλάκι Getcoffee λευκό PP – 350ml αξίας ,99ευρώ.

 

Λίγα λόγια για την Ιστορία της Van Houten

Mε μια ακόρεστη δίψα για Θεϊκή σοκολάτα. Πρωτοστάτησε και έθεσε τα πρότυπα των ροφημάτων με βάση το κακάο από την εφεύρεση της πρέσας κακάου το 1828. Συνδυάζοντας μια πλούσια ιστορία, δέσμευση για ποιότητα και καινοτόμο πνεύμα η εταιρία βοηθά άμεσα τους πελάτες της για να φτάσουν σε νέα ύψη ουράνιας απόλαυσης. Ανακαλύψτε τις απολαύσεις που έρχονται με τα λαχταριστά ροφήματα σοκολάτας. Βιώστε την τέλεια λειτουργικότητα του μηχανήματος στην αυτόματη μηχανή πώλησης ροφημάτων. Πρώτης τάξεως υλικά και σταθερή ποιότητα σε κάθε ποτήρι ροφήματος.

Για περισσότερα ροφήματα σοκολάτας δείτε εδώ: Σοκολάτα

 Δωρεάν μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα για αγορές από 69€ και άνω και μέχρι 21Kg για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 

Σοκολάτα Ρόφημα Van Houten VH-10 – 1Kg + Δώρο Ποτήρι κούπα επαναχρησιμοποιούμενο με κουταλάκι Getcoffee λευκό PP – 350ml
Σοκολάτα Ρόφημα Van Houten VH-10 – 1Kg + Δώρο Ποτήρι κούπα επαναχρησιμοποιούμενο με κουταλάκι Getcoffee λευκό PP – 350ml

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo