Σοκολάτα Τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού Getcoffee – 350g

Get Coffee

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale
Σοκολάτα Τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού Getcoffee – 350g

Προσφορά Τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού – 350g από το  από 6,69€ μόνο στα 5,69€!

Σοκολάτα Τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού Getcoffee – 350g

Η Σοκολάτα Τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού Getcoffee σκόνη έχει διεισδυτικό άρωμα και γεμάτη γεύση. Πλούσια γεύση σοκολάτας με συμγές σώμα σας περιμένει να τη γευθείτε. Λαχταριστή σοκολάτα με γεμάτη γεύση πραλίνας φουντουκιού! Απίστευτο δυνατό άρωμα τσουρεκιού σας φέρνει μια αίσθηση ευχαρίστησης και πληρότητας από την πρώτη κιόλας γουλιά. Φτιάχνεται με γάλα ή νερό με τις δοσολογίες που αναγράφονται από τον παρασκευαστή στη συσκευασία του προϊόντος.

Πρόκειται για ένα που μπορείτε να απολαύσετε όταν υπάρχει εορταστικό κλίμα. Κι αυτό γιατί η γεύση του τσουρεκιού συνηθίζεται να τρώγεται σε εορταστικό κλίμα. Εί ένα  ρόφημα λαχταριστής σοκολάτας πραλίνας φουντουκιού με γεμάτη γεύση και ευχάριστο άρωμα τσουρεκιού. Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη σύνθεσή της ώστε να ικανοποιήσει με το άρωμά της κάθε ουρανίσκο, που θέλει και περιμένει να γευτεί  σοκολάτα με πάθος! Δοκιμάστε την όλες τις ώρες της ημέρας και φτιάξτε τη διάθεσή σας με ένα ευχάριστο και γευστικό ρόφημα σοκολάτας. Το μόνο επιπρόσθετο υλικό που χρειάζεται είναι φρέσκο γάλα πλήρες λιπαρών. Η πραγματική απόλαυση κρύβεται μέσα της. Πηχτή στην υφή, συμπαγής και ομοιόμορφη στο τελικό αποτέλεσμα. Ένα πραγματικό αριστούργημα σοκολάτας. Συσκευάζεται και παρασκευάζεται στην από φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Έχει μεγάλη ημερομηνία λήξης περίπου ενός έτους. Κερδίζει επάξια τον τίτλο της απολαυστικότερης σοκολάτας τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού.

Την Σοκολάτα Τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού Getcoffee μπορείτε να την προμηθευτείτε από το Getcoffee σε λογική τιμή, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην απόλαυση και την ποιότητα. Μπορεί να διαλυθεί εύκολα σε νερό, καθώς και σε ζεστό γάλα. Η συνιστώμενη δόση για ένα ισορροπημένο ρόφημα σοκολάτας είναι 40g σκόνη σοκολάτας με 200ml ζεστό νερό ή ζεστό γάλα ή συνδυασμό τους. Ένα Ελληνικό προϊόν που θα σας κάνει να ξανανιώσετε την απόλαυση στο μέγιστο!

Η συγκεκριμένη σοκολάτα Getcoffee διατίθεται σε αεροστεγή συσκευασία των 350g.

Δείτε ροφήματα σοκολάτας εδώ

 Δωρεάν μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα για αγορές από 69€ και άνω και μέχρι 21Kg για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 

Σοκολάτα Τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού Getcoffee – 350g
Σοκολάτα Τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού Getcoffee – 350g
5,69€ 6,69€
Αρχική τιμή:
6,69€
Τιμή προσφοράς:
5,69€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo