Tiziano Bonini Espresso Caffe Nocciola (άρωμα Φουντούκι) συμβατές κάψουλες Nespresso * – 10 τεμ.

Get Coffee

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale

Προσφορά Espresso Caffe Nocciola (άρωμα Φουντούκι) συμβατές κάψουλες * – 10 τεμ. από το  από 3,79€ μόνο στα 3,15€!

Tiziano Bonini Espresso Caffe Nocciola (Φουντούκι) συμβατές κάψουλες Nespresso * – 10 τεμ.

Η Tiziano Bonini Espresso Caffe Nocciola εί ένας αρωματικός καφές εσπρέσο άρωμα φουντούκι. Μια ξεχωριστή νότα απόλαυσης ήρθε να συναρπάι τους λάτρεις του αρώματος φουντουκιού. Αυτός ο καφές εσπρέσο με 1,5% άρωμα φουντουκιού εγγυάται ότι θα αγγίξει και τους πιο αιτητικούς ουρανίσκους. Δοκιμάστε κάτι ξεχωριστό σε καφέ espresso. Συνδυάζει την ανάγκη για καφέ αλλά και μιας ευχάριστης αίσθησης φουντουκιού στο φλιτζάνι σας. Η κάθε κάψουλα περιέχει 5, αλεσμένο καφέ, δηλαδή περισσότερο προϊόν από τις γνήσιες κάψουλες Νespresso *. Το άρωμα του φουντουκιού δίνει μια ξεχωριστή και έντονη αίσθηση του καφέ εσπρέσο. Οι κάψουλες είναι συμβατές και κατάλληλες για μία χρήση σε μηχανές καφέ κάψουλας με το σύστημα Nespresso *. Διατίθεται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.

Tiziano Bonini Ιστορία

Η εταιρία Tiziano Bonini προέρχεται από ένα μικρό καφεκοπτείο στην Τοσκάνη Ιταλίας. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία έκανε μια δουλειά σαν έργο τέχνης. Τα προϊόντα της εταιρίας τοποθετήθηκαν πολύ γρήγορα στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Τόσο για την εξαιρετική σχέση τιμής / ποιότητας όσο και για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Το μυστικό της υψηλής ποιότητας οφείλεται στην αποκλειστική χρήση των καλύτερων κόκκων καφέ από ποικιλίες Arabica και Robusta. Οι ποικιλίες Arabica, πολύ καλής ποιότητας προσφέρουν τη γλύκα και το άρωμα στους καφέδες της Bonini. Αντίστοιχα οι ποικιλίες Robusta πολύ καλής ποιότητας προσφέρουν ουσιαστική και αποφασιστική θέση στη γεύση των καφέδων της Bonini. Η πρόθεση της Bonini είναι, χωρίς αμφιβολία, να προσφέρει στους πελάτες της μεγάλες στιγμές απόλαυσης μέσω ενός καφέ που ποτέ δεν αποτυγχάνει.

Δείτε Nespresso Σοκολάτες εδώ

Δείτε Nespresso κάψουλες καφές εσπρέσο Tiziano Bonini εδώ.

* «Nespresso» είναι ένα εμπορικό σήμα εγγεγραμμένο από τρίτους. H Caffe Bonini S.r.l. είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός που δε συνδέεται με το σήμα αυτό. Η συμβατότητα των καψουλών της Caffe Bonini S.r.l. δεν αντικαθιστά τη χρήση των γνήσιων καψουλών που παράγονται για το σύστημα Nespresso.

 Δωρεάν μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα για αγορές από 69€ και άνω και μέχρι 21Kg για αποστολές σε όλη την .

 

Tiziano Bonini Espresso Caffe Nocciola (άρωμα Φουντούκι) συμβατές κάψουλες Nespresso * – 10 τεμ.
Tiziano Bonini Espresso Caffe Nocciola (άρωμα Φουντούκι) συμβατές κάψουλες Nespresso * – 10 τεμ.
3,15€ 3,79€
Αρχική τιμή:
3,79€
Τιμή προσφοράς:
3,15€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo