Tiziano Bonini Strong κάψουλες Nespresso – 10 τεμάχια

Get Coffee

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0
sale
Tiziano Bonini Strong κάψουλες Nespresso – 10 τεμάχια

Προσφορά Strong κάψουλες – 10 τεμάχια από το  από 3,€ μόνο στα ,80€!

Tiziano Bonini Strong κάψουλες Nespresso – 10 τεμάχια

Οι Tiziano Bonini Strong κάψουλες Nespresso ανήκουν στη νεότερη συλλογή της εταιρίας με υλικό αλουμινίου. Πρόκειται για έναν έντονο καφέ με χρώμα σοκολάτας. Έχει σταθερή απόδοση στο φλιτζάνι με σκούρα και παχιά κρέμα. Νότες πικρού κακάου που μετριάζονται από καλοψημένες νότες βύνης κριθαριού αναδύονται στον ουρανίσκο. Προτείνεται για ένα ενεργειακό ξύπνημα των αισθήων το πρωί καθώς είναι αρκετά δυνατός σε ένταση.

Η κάθε κάψουλα περιέχει 5. αλεσμένο και καβουρδισμένο καφέ. Η περισσότερη ποσότητα καφέ εγγυάται ένα καλύτερο αποτέλεσμα στη γεύση του καφέ εσπρέσο. Οι περισσότερες εταιρίες κλείνουν τον καφέ τους σε κάψουλες nespresso με 5g αλεσμένου καφέ. Αυτό δίνει ένα προτέρημα στις κάψουλες Tiziano Bonini σε σχέση με την τιμή τους.

Η συσκευασία έχει μορφή καλαίσθητης ς. Είναι μικρή και βολική στη χρήση καθώς μπορεί να ανοίξει και να κλείσει εύκολα. Πάνω στη συσκευασία αναγράφεται ως περιγραφή της έντασης του καφέ Intesity 9. Κάθε κάψουλα είναι συμβατή και κατάλληλη για μία χρήση σε μηχανές καφέ κάψουλας μόνο με το σύστημα Nespresso *.

Διατίθενται σε συσκευασία που περιέχει 10 κάψουλες.

 

Αλουμίνιο και Εξέλιξη τυποποίησης στον Strong

Σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες οτιδήποτε είναι από πλαστικό θα αρχίσει να ελαχιστοποιείται. Έτσι και η Ιταλική εταιρία περνάει στην εξέλιξη του καφέ και της τυποποίησης. Οι νέες κάψουλες αλουμινίου έχουν καλύτερη απόδοση στον καφέ εσπρέσο ως προς το άρωμα και τη γεύση. Και αυτό γιατί το ως υλικό για τρόφιμα, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι διατηρεί ανέπαφα τη σύστασή τους χωρίς να τα αλλοιώνει.

Δείτε Nespresso Σοκολάτες εδώ

Δείτε Nespresso κάψουλες καφές εσπρέσο Tiziano Bonini εδώ.

Ανακαλύψτε και άλλα χαρμάνια ονομασίας προέλευσης καφέ στην κατηγορία Μονοποικιλιακοί Χωρών

* «Nespresso» είναι ένα εμπορικό σήμα εγγεγραμμένο από τρίτους. H Caffe Bonini S.r.l. είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός που δε συνδέεται με το σήμα αυτό. Η συμβατότητα των καψουλών της Caffe Bonini S.r.l. δεν αντικαθιστά τη χρήση των γνήσιων καψουλών που παράγονται για το σύστημα Nespresso.

 Δωρεάν μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα για αγορές από 69€ και άνω και μέχρι 21Kg για αποστολές σε όλη την .

 

Tiziano Bonini Strong κάψουλες Nespresso – 10 τεμάχια
Tiziano Bonini Strong κάψουλες Nespresso – 10 τεμάχια
2,80€ 3,80€
Αρχική τιμή:
3,80€
Τιμή προσφοράς:
2,80€

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

Leave a reply

dealwithit.gr
Logo