Crazy Sundays | SAMSUNG GALAXY BUDS 3 R530 SILVER

e-shop.gr
109.90 € 179.90 € ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ E-SHOP.GR
Crazy Sundays

ΑποθήκευσηSavedRemoved 0

samsung galaxy buds 3 r530 silver extra photo 1samsung galaxy buds 3 r530 silver extra photo 2samsung galaxy buds 3 r530 silver extra photo 3samsung galaxy buds 3 r530 silver extra photo 4samsung galaxy buds 3 r530 silver extra photo 5samsung galaxy buds 3 r530 silver extra photo 6

Προσφορά από το ! Crazy Sundays | SAMSUNG GALAXY BUDS 3 R530 SILVER από αρχική τιμή 179.90 € στα 109.90 € μόνο!

Τα Samsung Galaxy Buds 3 (R530) συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα ήχου με άνεση και καινοτομία. Με την τεχνολογία Seamless Codec της Samsung, προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας με ανάλυση έως 24bit / 96kHz, διασφαλίζοντας άριστη ροή σε όλες τις συσκευές σας.

Τα Galaxy Buds 3 διαθέτουν έναν ολοκαίνουργιο σχεδιασμό και εφαρμογή, σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση όλη την ημέρα. Ο νέος σχεδιασμός και οι φρέσκες λεπτομέρειες, μαζί με τη νέα διάφανη θήκη φόρτισης, ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Αξιοποιήστε την ευκολία με τους προσαρμοσμένους ελέγχους αφής. Χρησιμοποιήστε την ευφυή Επαφή για να κάνετε παύση, να αλλάξετε κομμάτια, να αποδεχτείτε κλήσεις και άλλα. Ολισθήστε προς τα επάνω/κάτω για να ρυθμίσετε την ένταση. Πατήστε και κρατήστε για να εκκινήσετε την αγαπημένη σας εφαρμογή.

Εξοπλισμένα με νέο ηχείο 11mm και ενισχυμένο διάφραγμα 1.5x, τα Galaxy Buds 3 αναβαθμίζουν την ηχητική εμπειρία από το συνηθισμένο στο δυναμικό.

Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα ήχου ανεξαρτήτως του πώς φοριούνται τα Buds σας. Ο Adaptive Equalizer με τεχνητή νοημοσύνη Galaxy προσαρμόζει τον ήχο με βάση τη θέση των Buds σας, προσφέροντας εμβυθιστικό ήχο εν κινήσει.

Με τη Λειτουργία Ενεργής Ακύρωσης Θορύβου (Active Noise Cancellation), τα Galaxy Buds 3 φιλτράρουν τους γύρω ήχους, ώστε να ακούτε μόνο αυτά που θέλετε χωρίς ανεπιθύμητες παρεμβολές.

Ακούστε μεταφράσεις μέσω των Galaxy Buds με τη Live Translate και Real-Time Interpreter με τεχνητή νοημοσύνη Galaxy. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ακρόασης, πατήστε και κρατήστε τα ακουστικά σας και τα Galaxy Buds 3 θα συνεχίσουν να ερμηνεύουν καθώς μιλά ο ομιλητής. Για τη λειτουργία συνομιλίας, τοποθετήστε το μικρόφωνο του τηλεφώνου προς τον ομιλητή, πατήστε σύντομα τα Galaxy Buds 3 και ακούστε τη συνομιλία σας μεταφρασμένη σε πραγματικό χρόνο.

Ανακαλύψτε την προσωπική σας θεατρική εμπειρία στο σπίτι με το TV 360 Audio στη σειρά Galaxy Buds3. Ακούστε κάθε λεπτομέρεια στην τηλεόρασή σας με ήχο 360 μοιρών που νιώθετε γύρω σας.

Αυτόματα μεταβείτε από την ακρόαση ήχου στον υπολογιστή σας στην απάντηση μιας κλήσης στο τηλέφωνό σας με τη λειτουργία Auto Switch.

Συνδέστε πολλαπλά ζεύγη Buds σε τηλεόραση ή smartphone. Τώρα μπορείτε να μεταδώσετε ήχο σε ακόμα περισσότερες συνδεδεμένες συσκευές, ιδανικό για κοινές εμπειρίες με φίλους, από σιωπηλές ντίσκο μέχρι βραδιές ταινιών.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ήχου σας χωρίς να αγγίξετε το τηλέφωνό σας. Απλώς πείτε μια εντολή, όπως “επόμενο τραγούδι” ή “ένταση ψηλότερα” και αφήστε τα Galaxy Buds3 να κάνουν το υπόλοιπο.

Η ευημερία έρχεται με καθημερινή πρακτική. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μεταφερθείτε σε έναν κόσμο χωρίς ανησυχίες με το Samsung Health που τροφοδοτείται από Calm. Ανακουφίστε το άγχος με ειρηνικές μελωδίες της φύσης, βελτιώστε την εστίαση σας με λευκό θόρυβο ή χαλαρώστε με ASMR για μια πιο ευτυχισμένη και υγιή ζωή.

Οι μακροχρόνιες μπαταρίες διατηρούν τη μουσική και τον ήχο σας ροή, όποτε και όπου κι αν πάτε.

  • Διαστάσεις:

    – Ακουστικά: 18.1 x 20. x 31.9 mm

    – Θήκη φόρτισης: 58.9 x 48. x 24.4 mm
  • Βάρος:

    – Ακουστικά: 4.7g

    – Θήκη φόρτισης: 46.5g
  • Ήχος:

    – Ηχείο: 11mm Dynamic

    – Μικρόφωνα: 3 μικρόφωνα (κάθε ακουστικό) + VPU

    – 24bit

    – 360 Audio + Multi-directional direct

    – Active Noise Cancellation

    – Adaptive EQ

    – Adaptive ANC

    – Super Band

    – Audio Codec: AAC, SBC, SSC (Samsung Seamless Codec), SSC-UHQ
  • Συνδεσιμότητα:

    Codec: A2DP, AVRCP, HFP, PBP, TMAP

    – Έκδοση Bluetooth: Bluetooth 5.4, Auto Switch, LE Audio

    – Εύρος δράσης: 10 m
  • Αισθητήρες:

    – Επιταχυνσιόμετρο

    – Γυροσκόπιο

    – Αισθητήρας Hall

    – Αισθητήρας πίεσης

    – Αισθητήρας εγγύτητας

    – Αισθητήρας αφής

    – VPU (Voice Pickup Unit)
  • Αντοχή σε νερό και ιδρώτα: IP57
  • Μπαταρία:

    – Χωρητικότητα μπαταρίας (ακουστικά): 45mAh

    – Χωρητικότητα μπαταρίας (θήκη φόρτισης): 515mAh

    – Αναπαραγωγή (ANC απενεργοποιημένο): 6 ώρες / 30 ώρες (με θήκη)

    – Αναπαραγωγή (ANC ενεργοποιημένο): 5 ώρες / 24 ώρες (με θήκη)
  • Περιεχόμενα συσκευασίας:

    – Galaxy Buds3

    – Θήκη φόρτισης
  • Εγγύηση: χρόνια. DOA 7 ημερών
  • Δωρεάν για αγορές άνω των 90€

    Crazy Sundays | SAMSUNG GALAXY BUDS 3 R530 SILVER
    Crazy Sundays | SAMSUNG GALAXY BUDS 3 R530 SILVER
    109.90 € 179.90 €
    Αρχική τιμή:
    179.90 €
    Τιμή προσφοράς:
    109.90 €
    Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για την προσφορά

    Leave a reply

    dealwithit.gr
    Logo